reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.

Ja mam bardzo suche rece, nawet oliwka nie pomaga - chyba sobie kupie wazeline.:baffled:

Ja bylam w pracy i uslyszalam od kolezanki ze SLICZNIE WYGLADAM :-) i ze brzusio mam
piekny hihih :-).Pierwszy raz wyszlam w moich nowych spodniach ciazowych i w nich moge ubrac jeszcze spokojnie swoje bluzeczki bo w niektorych bluzkach i normalnych spodniach to na dole byloby mi kawalek brzusia widac a ja tak nie lubie a tak to w tych spodniach to przynajmnie material widac wiecie ten golf i nawet fajnie to wyglada hihih a jak wygoddnie hihihihi :-)

Dobrze wyglądająca mamusia to szczęśliwa mamusia:tak:

Ja sobie wczoraj wieczorem przypomniałam ze musze badanie na jutro zrobic. Wiec z ranka po sniadaniu leciałam do labolatorium:rofl2: potem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać:-D

To sie nie załapiemy na wspólne badanie bo Ci chyba nie przypisze badań miesiąc po miesiącu. No nic, sama wypije to paskudztwo.

J a po pracy i po angielskim...zajadam sobie loda;-)Musze sie na spacer ruszyc ale nie mam siły.

reklama
Kaka a jak tam w pracy ?Jeszcze w pracy do nas nie zagladasz pewnie masz jeszcze duzo pracy zaleglej:-(.

Dziewczyny jak was tak slucham to mam kompleksy ze ja sie niczym nie smaruje i od dzis bede smarowala sie :tak:.Tylko chce sobie kupic oliwke bo duzo z was to stosuje ale jaka mam kupic jakas niedroga ???????????
A narazie moge sie chyba balsamem smarowac mam na mysli brzuch i piersi ??????????

Hej jezeli chodzi o oliwke moge polecic w zelu Penatena kosztuje w granicach20zł nawet na opakowaniu jest napisane ze stosuje sie aby zapobiegac powstawanie rozstępów.Tylko z tego co się zorientowałam troszke cięzko ja znalezc,najlepiej szukac w aptece:-)

zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B

Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.

U mnie wszystko w porządku. Wczoraj byłam na wizycie i jest ok. Dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę:-) bardzo sie cieszę bo chłopaka już w domu mam:-)

Pozdrawiam

Kaka a jak tam w pracy ?Jeszcze w pracy do nas nie zagladasz pewnie masz jeszcze duzo pracy zaleglej:-(.

Dziewczyny jak was tak slucham to mam kompleksy ze ja sie niczym nie smaruje i od dzis bede smarowala sie :tak:.Tylko chce sobie kupic oliwke bo duzo z was to stosuje ale jaka mam kupic jakas niedroga ???????????
A narazie moge sie chyba balsamem smarowac mam na mysli brzuch i piersi ??????????

No w pracy trochę roboty jest...ale działam powolutku. Czasami podczytuję co się dzieje na BB ale nie chcę mieć otwartego BB jak po biurze kręcą się klienci...wolę spokojnie klikac z domku.

zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B

Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.

Oj, nie bądźmy przesądne...fajnie mieć już pierwsze ciuszki dla Malucha:)

U mnie wszystko w porządku. Wczoraj byłam na wizycie i jest ok. Dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę:-) bardzo sie cieszę bo chłopaka już w domu mam:-)

Pozdrawiam

I kolejna córunia:) gratulacje.

mamajuniora gratulacje córci
Kaka82 ja nie chciałam czekac z zakupami ale nie mam jak się na nie wybrać

Czesc dziewuszki :-D
Ja tez chce znac już płec dziecka no :-D USG połówkowe mam 4.06, mam nadzieje, ze bedzie widac już :-D
Co do przygotowan do slubu i wesela to jakos idą. Staram się zbytnio niedenerwowac, ale troche strsu jest :sorry2:
Mojej sukni chyba na razie nie pokaze, bo nie moge znaleźć takiej w necie. Byłam z przyjaciołką, która jest dosc wymagajaca co do ciuchów, jej sie podobało jak wyglądam, wiec chyba nie jest źle :-D Suknia bedzie jednoczesciowa, wiązana z tyłu, gorsecik z takiej koronki jakby lekkiej. Od brzucha idzie na całosci w dół taka siateczkowa nakładka, na brzuszku idzie to tak na skos i jest marszczone ładnie i ozdobione, ze mysle ze nie bedzie az tak widac piłeczki, bo na pewno do tego czasu urosnie :-D Po bokach przy tym marszczeniu beda bordowe róże, jedna z jednej, druga z drugiej strony. Kazałam babce doszyc tez małe koronkowe ramiączka, bo ja sie głupie czuje w staniku bez ramiaczek, musze miec chociaz na szyje :biggrin2: Do tego bedzie koronkowe bolerko z 3/4 albo długim rekawkiem i welon do pasa mniej wiecej, tak ze zakryje ładnie wiązanie z tyłu. Do welonu od razu odłożyłam sobie w salonie taki ładny stroik z białymi i bordowymi rozyczkami :biggrin2: A tak na powaznie, to mam nadzieje, ze brzuch mi az tak nie urosnie, zebym sie zmiesciła w ta suknie :tak::laugh2: Obiecuje, że wam wkleje zdjecia po przymiarce :biggrin2:
Teraz musze kupic buty, bielizne i jakas bizuterie (nie mam pomysłu). A potem cos na poprawiny, ale to juz na ostatnia chwile w sumie, bo nie wiem jaki brzuch bedzie. Ale na dole hali w Gdyni widziałam mnostwo ładnych sukienek za 100-200zł, wiec cos na pewno wybiore :biggrin2:

Ps. Dajcie mi dostęp do wątku zamkniętego, bo wczoraj o mnie zapomniałyście tworząc liste :-( :-:)no:

reklama
dorota oliwke to możesz sobie kupić jaką chcesz one maja te samo działanie nawilżające. Balsamu można równiez używać tylko ,że oliwka wiecej wilgoci zatrzymuje.
mamajuniora gratuluje córci :-)
Martynka1987 nioto widze ,że przygotowania do ślubu pełna parą :-)

Do góry