Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.
Ja mam bardzo suche rece, nawet oliwka nie pomaga - chyba sobie kupie wazeline.

Ja bylam w pracy i uslyszalam od kolezanki ze SLICZNIE WYGLADAM :-) i ze brzusio mam
piekny hihih :-).Pierwszy raz wyszlam w moich nowych spodniach ciazowych i w nich moge ubrac jeszcze spokojnie swoje bluzeczki bo w niektorych bluzkach i normalnych spodniach to na dole byloby mi kawalek brzusia widac a ja tak nie lubie a tak to w tych spodniach to przynajmnie material widac wiecie ten golf i nawet fajnie to wyglada hihih a jak wygoddnie hihihihi :-)
Dobrze wyglądająca mamusia to szczęśliwa mamusia

Ja sobie wczoraj wieczorem przypomniałam ze musze badanie na jutro zrobic. Wiec z ranka po sniadaniu leciałam do labolatoriumpotem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać
![]()
To sie nie załapiemy na wspólne badanie bo Ci chyba nie przypisze badań miesiąc po miesiącu. No nic, sama wypije to paskudztwo.
J a po pracy i po angielskim...zajadam sobie loda;-)Musze sie na spacer ruszyc ale nie mam siły.
potem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać

Do tego bedzie koronkowe bolerko z 3/4 albo długim rekawkiem i welon do pasa mniej wiecej, tak ze zakryje ładnie wiązanie z tyłu. Do welonu od razu odłożyłam sobie w salonie taki ładny stroik z białymi i bordowymi rozyczkami
Obiecuje, że wam wkleje zdjecia po przymiarce