Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eh rozumiem. Jestem pewna, że zakochasz się w chłopcuTak, pierwszy. I generalnie miał być ostatni, ale tylko w przypadku gdy będzie dziewczynka![]()
Ja wszystkim mówię, że płeć to niespodzianka, chociaż chyba w okolicy 13 tygodnia już doktor powiedziała i to teraz wygląda, że miała rację. Ubranka mam neutralne, trochę po bratanku i bratanicy. Pokój jest zielony, a łóżeczko żółte z pomarańcz
A kiedy masz rozwiązanie?Ja wszystkim mówię, że płeć to niespodzianka, chociaż chyba w okolicy 13 tygodnia już doktor powiedziała i to teraz wygląda, że miała rację. Ubranka mam neutralne, trochę po bratanku i bratanicy. Pokój jest zielony, a łóżeczko żółte z pomarańczowym.
Tez tak myśle, chociaż wczoraj naprawdę to przeżyłam. Jeszcze wróciłam do auta i zobaczyłam tez zawód męża, bo mówił, ze śniła mu się córeczka i tak o, wyszło smutno. No ale, będziemy się cieszyć z tego co będzie. Teraz przynamniej mamy pewność, ze będziemy walczyć o drugiego bobikaEh rozumiem. Jestem pewna, że zakochasz się w chłopcupo prostu potrzebujesz czasu, żeby zaakceptować fakt, że nie jest tak jak to sobie zaplanowałaś.
Planowo jeszcze miesiąc co najmniejA kiedy masz rozwiązanie?![]()
Rozumiem Cie doskonale, czekamTez tak myśle, chociaż wczoraj naprawdę to przeżyłam. Jeszcze wróciłam do auta i zobaczyłam tez zawód męża, bo mówił, ze śniła mu się córeczka i tak o, wyszło smutno. No ale, będziemy się cieszyć z tego co będzie. Teraz przynamniej mamy pewność, ze będziemy walczyć o drugiego bobika![]()
Znam parę, która tak walczyła o dziewczynkę, że trzasnęli najpierw pięciu synówTez tak myśle, chociaż wczoraj naprawdę to przeżyłam. Jeszcze wróciłam do auta i zobaczyłam tez zawód męża, bo mówił, ze śniła mu się córeczka i tak o, wyszło smutno. No ale, będziemy się cieszyć z tego co będzie. Teraz przynamniej mamy pewność, ze będziemy walczyć o drugiego bobika![]()