reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Marta ja chyba wiem jak obejść ten Zus - to nie chodzi o to, że można wziąć macierzyński i juz tylko o to , że ciąża 37 czy tam 38 tygodni jest uznana za donoszoną, w związku z tym możesz rodzic i to chyba najlepiej jakoś udokumentować od lekarza że nie możesz urodzic jeszcze w tym 37 czy 38 tc bo coś tam... słyszałam tak od koleżanki ale nie chcę zgadywać bo dobrze nie pamiętam ale o to chodziło
już siebie widzę za misiąc w zusie, pewnie w drzwiach się nie zmieszczę

mata-kow
mama do kwadratu :)
Przeczytalam to,co sama powyzej napisalam i znowu rycze.....
Wszystko przez to,ze znam kobiete,ktorej pierwsze dziecko zmarlo w brzuchu na 3 tygodnie przed terminem porodu-z nieznanych przyczyn....:-(
ja się właśnie tego boję, że przeoczę jakieś sygnały i będzie już za późno :-( dlatego teraz wsłu****ę się w siebie i darowałam sobie jutrzejszy zjazd, żeby losu nie kusić

ja to za żadne skarby bym nie chciala się przepisać
nawet jak bym urodziła w moje i mojej mamy urodzinki (23 maj), ale zrobiłam mamie prezent NIE.. lub na rocznicę ślubu (25 maj)
Albo w dzień matki:-)
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Mata, Maajka, no co wy,dziewczyny, nie myślcie tak nawet
. Maleństwa są cale zdrowe i kochane i takie się urodzą. No już, koniec pesymizmu.

Dziewczyny wszystko będzie dobrze
nie martwić się na zapas
sutne to co napisała Majka ale nie można sobie głowy nabijać smutkami trzeba myśleć optymistycznie
A mój maluszek daje znać że ma już mało miejsca czasem to tak przywali w żebro lub pęcherz że aż się skulę z bólu - kochany "piłkarzyk"

A mój maluszek daje znać że ma już mało miejsca czasem to tak przywali w żebro lub pęcherz że aż się skulę z bólu - kochany "piłkarzyk"

reklama
A ja stwierdzilam ze na urodzinki mojej mamy (1maj) i imieninki (15maj) dzidzia sie nie wyklula to i na dzien matki pewnie nie bedzie chciala:-) Brzuszek mi sie opuscil, gadalam teraz z J i sie przestraszyl:-) on do mnie to juz??? Zaczelo sie?? A ja ze nie:-) gluptas kochany:-)
Podziel się: