reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Marta ja chyba wiem jak obejść ten Zus - to nie chodzi o to, że można wziąć macierzyński i juz tylko o to , że ciąża 37 czy tam 38 tygodni jest uznana za donoszoną, w związku z tym możesz rodzic i to chyba najlepiej jakoś udokumentować od lekarza że nie możesz urodzic jeszcze w tym 37 czy 38 tc bo coś tam... słyszałam tak od koleżanki ale nie chcę zgadywać bo dobrze nie pamiętam ale o to chodziło

już siebie widzę za misiąc w zusie, pewnie w drzwiach się nie zmieszczę :-D:-D:-D mi się wydaje, że do 26 czerwca to już w domku z maleństwem będę, ale wolę dmuchać na zimne ;-)

Przeczytalam to,co sama powyzej napisalam i znowu rycze.....
Wszystko przez to,ze znam kobiete,ktorej pierwsze dziecko zmarlo w brzuchu na 3 tygodnie przed terminem porodu-z nieznanych przyczyn....:-(

ja się właśnie tego boję, że przeoczę jakieś sygnały i będzie już za późno :-( dlatego teraz wsłu****ę się w siebie i darowałam sobie jutrzejszy zjazd, żeby losu nie kusić:tak:

Mata, Maajka, no co wy,dziewczyny, nie myślcie tak nawet:no::no:. Maleństwa są cale zdrowe i kochane i takie się urodzą. No już, koniec pesymizmu.

NIe nakręcać m się tu na złą stronę a poza tym takie przypadki należą do niezwykle rzadkich a jeśli coś się dzieje złego to towarzyszą temu i inne objawy typu jakieś plamienia i w ogóle ale ale koniec z tymi złymi myślami

Dziewczyny wszystko będzie dobrze :-D nie martwić się na zapas:no: sutne to co napisała Majka ale nie można sobie głowy nabijać smutkami trzeba myśleć optymistycznie:-D

A mój maluszek daje znać że ma już mało miejsca czasem to tak przywali w żebro lub pęcherz że aż się skulę z bólu - kochany "piłkarzyk":tak:

reklama
A ja stwierdzilam ze na urodzinki mojej mamy (1maj) i imieninki (15maj) dzidzia sie nie wyklula to i na dzien matki pewnie nie bedzie chciala:-) Brzuszek mi sie opuscil, gadalam teraz z J i sie przestraszyl:-) on do mnie to juz??? Zaczelo sie?? A ja ze nie:-) gluptas kochany:-)

Do góry