Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta ja chyba wiem jak obejść ten Zus - to nie chodzi o to, że można wziąć macierzyński i juz tylko o to , że ciąża 37 czy tam 38 tygodni jest uznana za donoszoną, w związku z tym możesz rodzic i to chyba najlepiej jakoś udokumentować od lekarza że nie możesz urodzic jeszcze w tym 37 czy 38 tc bo coś tam... słyszałam tak od koleżanki ale nie chcę zgadywać bo dobrze nie pamiętam ale o to chodziło

mi się wydaje, że do 26 czerwca to już w domku z maleństwem będę, ale wolę dmuchać na zimne ;-)Przeczytalam to,co sama powyzej napisalam i znowu rycze.....
Wszystko przez to,ze znam kobiete,ktorej pierwsze dziecko zmarlo w brzuchu na 3 tygodnie przed terminem porodu-z nieznanych przyczyn....:-(

ja to za żadne skarby bym nie chciala się przepisać
nawet jak bym urodziła w moje i mojej mamy urodzinki (23 maj), ale zrobiłam mamie prezent NIE.. lub na rocznicę ślubu (25 maj)

. Maleństwa są cale zdrowe i kochane i takie się urodzą. No już, koniec pesymizmu.
nie martwić się na zapas
sutne to co napisała Majka ale nie można sobie głowy nabijać smutkami trzeba myśleć optymistycznie