Bolilol
Fanka BB :)
o, to super nowiny, cieszę się, oby tak dalejhumor mi powrócił. 13dc. Ogólnie jakiś wyluzowałam (nie mylić z odpuszczeniem). Głowa nie boli :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, to super nowiny, cieszę się, oby tak dalejhumor mi powrócił. 13dc. Ogólnie jakiś wyluzowałam (nie mylić z odpuszczeniem). Głowa nie boli :-)
Zapomniałam napisać, ja następnego dnia dostałam okres@eMeczk@ , @LadyCaro , czy może macie już okres? @Owulacja , Ty coś pisałaś o okresie, czy mi się śniło?
@Crazylalafresh , @kolorowamama00 , czekam na Wasze aktualizacje.
@olka11135 , Tobie nie wiem, co wpisać po tej becie 3 dpo.
Cześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długoCześć, czy można do Was dołączyć?Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości
mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.
A i mamy 15 letniego syna![]()
Ja mialam bol przez 3 dni i nie wiem, ktorego dnia ta ovu się odbyla dzis temperatura deczko w gorę, przykro mi ze nie skoczyła mocniej czulabym się pewniej. A ovufriend wskazuje mi 3 dni po.Pytanie z seri głupich:
Czy ból jajnika oznacza owulacje ?![]()
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co dobre na te święta Wam życzę, by najskrytsze marzenia wreszcie się spełniły, by wszystko układało się tak, by niczego w zyciu Wam nie brakowało. Bądźcie szczęśliwe i zdrowe tu i teraz, ze wszystkim co macie dziś i dzielcie się z tym ze wszystkimi wokół Was❄Z racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.
Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.
I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.
Wesołych Świąt️!
Kochana dziękujęZ racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.
Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.
I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.
Wesołych Świąt️!
U nas szaro buro, prawie sniegu nie ma, ehhh biale święta to magia, jakby nie moglo mrozic dłużej i odpuścić po świętachDziewczynki jak dziś wyruszcie na drogę to uważajcie. Nie wiem jak u Was, ale na Śląsku mamy totalne lodowisko na drodze
.
U nas to samo, tyle, że to co stopniało zrobiło szklankę na drodze, wydaje Ci się czarny asfalt, a auto chce bokiem przy 40km/h jechaćU nas szaro buro, prawie sniegu nie ma, ehhh biale święta to magia, jakby nie moglo mrozic dłużej i odpuścić po świętach❄
![]()