Mi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?Broda czysta ani pół pryszcza
Ale coś na plecach tez mam
Rozumiem, że to się liczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?Broda czysta ani pół pryszcza
Ale coś na plecach tez mam
Rozumiem, że to się liczy![]()
To na pewno zwiastuje cionszMi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?![]()
Ja tez, czoło broda i okolice nosa, dramatMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka![]()
Mierze dopiero od owulacjiKochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres. No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam
. Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać
jprl jest wstrętny
![]()
Po inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?O fak wiedziałam że czegoś zapomniałam wziąć
Wzięłam Miovelie, Puerie i wiesiołkajeszcze 6x inozytol czeka
Tak tak tak i jeszcze raz tak. A wy tu macie czas pisać...kiedy...robią mi się grzyby właśnie na farsz...To ja dziś, u Was to samo?
![]()
U mnie trwa wyściełanie kanapy żeby się rozgościła...Moja też się właśnie zadomawia![]()
I prawidłowo. Tak ma być. Zapominamy o żyjemy tym kolejnymkurde najgorsze jest to, że naprawdę narobiłam sobie nadziei tym. I moja głowa już nie pamięta pierdyliarda nieudanych cyjkli tylko ten jeden![]()
Albo bliźniaki;PMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka![]()
Taa ja też jadę i też mam masakrę...Ja jadę do rodzinki, ale i tak mam masakre![]()
Ile bierzesz tego inofemu? Ja 3 tabletki a rada forum hahahU mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu braniachyba warto się przemęczyć
Mam podobny plan, nie będziesz samaTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.
Gratulacjehej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!![]()
Luz, ja będę pewnieTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.