reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniu ja jak wczoraj wyszłam na spacer to sie już zapowiadało na burze, ale tylko pokropiło a dzisiaj od rana gorąco było no ale sie rozładowało... I głowa mnie boleć przestała :)))

Snoopy to jak to jest z tymi braćmi i siostrami ciotecznymi bo moze ja mam kogos takiego ale mówie że to mój kuzyn/ka :)))

reklama
Kasia, no u nas tak samo, w nocy pokropiło a od rana z powrotem gorąco. No i teraz prano. Mam nadzieję, że ta burza od Was dojdzie i do nas:-p:-D.

Too ide podmuchać żeby szybciej do was doszła ;-p
Troche ma do przejścia, i rzek pare a rzeki zatrzymują ale może jej sie uda przebic...

Dziewczyny pouciekały... Jak zwykle, jak ja jestem to nie piszą dużo, ale odejde na godzinke i musze nadrabiać tony stron...

To tak samo jak ja hehe:-D:-D. Jak jestem to cisza, a jak tylko skoncze prace i na drugi dzień patrzę to kilka stron do nadrobienia:angry::-p. A bo dziewczyny po nocach siedza i dlatego:-p. A ja tam jak o 6 wstaje to muszę niestety iść wcześnie spać:baffled:.

Ja tam sobie śpie zawsze do 11 rano ale już o 23 jestem nieprzytomna... Chyba mój organizm czyje że musi sie wyspać na zapas bo później będziemy spać według dzidzi :-) No i nawet jak pracowałam to na 9.30 chodziłam a miałam do pracy minute drogi więc dużo wcześniej wstawać nie trzeba było...

Aniu ta burza sie chyba w Gorzowie zatrzymała, bo już było cicho a tu znowu zaczyna...

Kasia, no dokładnie, jak się dziecko urodzi to rytm snu według dziecka już niestety:no:. Ja się nawet nauczyłam spać w dzień. No i plus był taki, że jako samotna matka nie musiałam gotowac obiadków mężusiowi, jak nie posprzątałam kilka dni też się nic nie stało, więc jak chciałam to spałam:-). Niestety, ale samotni rodzice muszą sobie jakoś upraszczać i ułatwiać życie:-D:rofl2:.

Netgirl- ale bez takich... poprostu niektóre nie mają jeszcze dzidzi którą trzeba sie zająć, nie mogą pracować, albo siedzą w nudnej pracy, a na dodatek za oknem burza, mieszkanie wysprzątane, obiadek zjedzony więc co można robić? A ja tutaj i tak z doskoku, bo to to zrobie to tamto... Więc nie mów że ktoś jest uzależniony

Masz racje Aniu, czy ciągłe bieganie i robienie czegoś wokół innych to jest robienie czegoś dla siebie? NIE! Jak sie ma chwile wolnego to sie siada i robi coś co zabija nude, co w jakis sposób odpreża :)

reklama
Masz rację Ksiu, to forum zbliża ludzi, i ja akurat bardzo zżyłam się z wieloma osobami tutaj, nie mam koleżanek na codzień, bo tylko ja się wychyliłam i mam dziecko, reszta się uczy i nie ma często czasu, a pisząc tutaj czuję że robię coś dla siebie, rozmawiam z wieloma fajnymi osobami i tak jak napisałaś, odprężam się:-). I może jestem uzależniona właśnie:-p:-D:rofl2:. Jak jestem w pracy to całymi dniami mam otwartą strone z BB:-D. A jak jestem w domu zajmuję się dzieckiem i też jest GIT;-).

Do góry