wiktoria708
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No baBrzmi jak Adalbert’s![]()
też taki mamNo ba![]()
@Aczkolwiek@to_na_pralkę to chyba nie będziesz musiała kupowaćteż taki mam
To walka o twoje doznania estetyczno-smakoweCo za hejt na mnie leci!!!
Cykle mam zazwyczaj 29 dni. Raz miałam dłuższy.A jak długie masz średnio cykle?
Nie
Bo oni piją mocnego earl greya (aromatyzowanego bergamotą). Taka herbata z łyżką cukru jest rewelacyjnazadna inna herbata z mlekiem nie smakuje tak dobrze
![]()
W jednej to ta od góry pierwsza pozycja z moich suple:Ale liczy się
No dobra sprostuje, żartowałam z tym
"w jednej pigułce"![]()
Brak pełnych danych - ta grupa była dużo większa na dzień dobry jeśli chodzi o wit. E więc statystyki zachodzenia po wit. E niestety nie powalą nas tutaj raczej na kolana, ale co nas nie zabije...ect.czyli grupa badawcza wzrosła z 2 do 4 osób
O to to to. Wcześniej miałam wit. E z Alliness. Zdążyłam zjeść całe opakowanie a ciąży nie ma...sporo więcej osób liczy ten eksperyment![]()
Ja kocham Earl Grey i piję zazwyczaj 3-5 herbat dziennie moczonych klasycznie, ze się wyrażę ;Pja kocham earl grey. Oczywiście moczony 5 razy.
To by oznaczało 11 dniową fazę lutealną, bez paniki, jest w normieCykle mam zazwyczaj 29 dni. Raz miałam dłuższy.
no i po moim badaniu.Brak pełnych danych - ta grupa była dużo większa na dzień dobry jeśli chodzi o wit. E więc statystyki zachodzenia po wit. E niestety nie powalą nas tutaj raczej na kolana, ale co nas nie zabije...ect.![]()
Ja też tak sądzę, że poniżej 10 dni to wtedy gorzejTo by oznaczało 11 dniową fazę lutealną, bez paniki, jest w normiekrotka ale generalnie ok
![]()