Avy
Fanka BB :)
Super! Dzięki! To pomęczę jeszcze gościa na koniecNie pojawi się kolizja jeśli to nie będzie w tym samym cyklu :-) Clo czy Aromek nie działają długoterminowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Dzięki! To pomęczę jeszcze gościa na koniecNie pojawi się kolizja jeśli to nie będzie w tym samym cyklu :-) Clo czy Aromek nie działają długoterminowo
W takim razie czekam na radę...Królowa nasienia @LadyCaro napewno pomoże.![]()
W takim razie czekam na radę, bo upatrywałam głównej przyczyny strat i braku ciąży aktualnie w swoim PCOS, a okazuje się, że wyniki mojego partnera nie są idealne![]()
I kontaktowałaś się z ginekologiem?Dzwoniłam ale nie odbiera, przejechałam obok gabinetu ale miał kupę pacjentek wiec nawet nie wchodziłam bo to bez sensu. Może jeszcze dziś oddzwoni a jak nie to jutro do niego zadzwonię do południa.
Tak Słońce, pisalam wczoraj, ze oddzwonił później i nie dał mi już żadnych zaleceń na ten cykl, ale zapowiedział, ze w kolejnym cyklu podamy zastrzyk. Na własną rękę pójdę za kilka dni na usg zobaczyć jak się sprawa rozwija, czy pecherzyk się opróżnia. Nic więcej chyba nie mogę zrobićI kontaktowałaś się z ginekologiem?
Za dużo wątków i już mi się chyba zgubiło, przepraszamTak Słońce, pisalam wczoraj, ze oddzwonił później i nie dał mi już żadnych zaleceń na ten cykl, ale zapowiedział, ze w kolejnym cyklu podamy zastrzyk. Na własną rękę pójdę za kilka dni na usg zobaczyć jak się sprawa rozwija, czy pecherzyk się opróżnia. Nic więcej chyba nie mogę zrobić![]()
Nic nie szkodzi, ja często już przeskakuje i czytam co 2-3 post bo przeczytać wszystko to aż niemożliweZa dużo wątków i już mi się chyba zgubiło, przepraszampo prostu czekałam co Ci powie
To się da załatwićNic nie szkodzi, ja często już przeskakuje i czytam co 2-3 post bo przeczytać wszystko to aż niemożliwew każdym razie w przyszłym cyklu znów usg od +/- 12dc i wszystko od nowa. Trochę zła jestem, bo to pierwszy cykl po leczeniu immuno wiec 1/3 szans zmarnowana
Boje się tylko, ze w kolejnym znów coś wyjdzie, np nie urosną pecherzyki i kolejny cykl w plecy… wzięłabym bez jego wiedzy aromek żeby mieć pewność, ze urosną ale mam tylko 5 tabletek
![]()