reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ale ze przy sztucznych nie można karmić? Ja słyszałam ze można, to chyba zależy od tego czy implanty są wczepione pod mięśnie 🤔
Ja nie mam zupełnie swoich, miałam mastektomię z jednoczasową rekonstrukcję z powodu obciążenia mutacją genu brca 1. Także ja nie mogę karmić. Przy powiększeniu na ogół nie ma problemu.

Mężczyźni tak maja, ale mój np. bardzo lubi nagrzać do 23 stopni w nocy, kiedy ja w takiej temperaturze nie mogę spać. Wole chłodniej albo nagrzać kominkiem i w nocy niech będzie 18-19 stopni.
A to na pewno TO cię tak zdenerwowało, czy tylko to się nawinęło, żeby się wkurzyć? Ja przy tych staraniach mam czasem tak, ze mam meza w myślach dość, bo przecież wspólnie nie możemy zajsc. Może zrobić pierdole typu zostawić coś nieświeżego w lodowce a dostaje zjebbke konkret 😣 staram się być baaardzo spokojna, ale raz na kilka dni mi się uleje, a jak jest 10-11 dpo i biel to ulewa mi się bardziej
Na pewno „ulanie” to swoją drogą…
Kiepski dzień ogólnie.

przy takim małym kubeczku wszystko dookoła miałabym osikane, mocz miałabym nawet pod paznokciami tylko nie w tym malusim kubeczku 😂 więc szacun girl!

Lubię se osikać rękę - no nic nie poradze 🤷‍♀️😂😂
No po prostu. Co bym nie ubrała, jak bym się nie umalowała, czy jak bym się nie uczesała.
Nie mogę na siebie patrzeć 😩
Ja tak mam, ale wazę 30 kg więcej niż kiedyś, wiec, no. Przestałam się tym przejmować na tyle, ze mógłbym zdemontować wszystkie lustra a do galerii iść w piżamie 😂

reklama
Do góry