Charlotte9
Fanka BB :)
tez to dziś czytałamZobacz załącznik 1483601
Kurde jakbym miała sobie nagrywać każdy stosunek podczas starań to bym miała więcej filmów niż Sasza Grej i Łysy z Brazzers "razem wzięci"![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez to dziś czytałamZobacz załącznik 1483601
Kurde jakbym miała sobie nagrywać każdy stosunek podczas starań to bym miała więcej filmów niż Sasza Grej i Łysy z Brazzers "razem wzięci"![]()
Wow, ale dowalony wyniktam chyba trojaczki z tego by były
.
Dziękuję, też bardzo ładny wynik, to ciekawe ile wychwycę
, taka ciekawość.
Mężu wróci to podziałamy.
Domowe laboratorium.
Cudownie Gratulacjeeee
Dostajesz order z ziemniaka!Taaaaaaaa potrójne
goownoNIC - niestety
Tylko falszywą kreskę mi ten wynik zapewnil na paseczku i cienie na innych paseczkach - bo to było w poprzednim cyklu.
Cudownie Gratulacjeeee
@LadyCaro trafiłamprawie
Teraz proszę zajść i w nagrodę mbie zarazić.
no to lipa lipa ale zamierzam trochę dodac że jestem po poronieniu no może coś tam dostanę na dobry początek, ale dobrze wiedzieć będę działać w ten sposób. Wcześniej robiłam podobnie, ale w luxmedzie, tyle że tam to zwykle bez problemu nawet na czacie dostał człowiekPrzez telefon u przypadkowego lekarza, to prawie nic, co Cię pewnie wkurzy![]()
Zasady w medicover są takie:
1) znaleźć empatycznego lekarza po opiniach w necie
2) zapisac się, żeby był lekarzem prowadzącym (w rejestracji)
3) iść na wizytę stacjonarna i chodzić na stacjonarne- bo za to maja konkretny pieniadz
4) powiedzieć na wizycie wprost, ze jest się pacjentka TEGO lekarza i potrzebne skierowania
5) teleporady umawiać tylko, gdy koniecznośc- skierowanie pojedyncze na bete +proga wystarczy napisać wiadomość do wizyty
Wówczas to ma prawo zadziałać!
jaaaa co to jest nie wierzę moje oczy bolą...Zobacz załącznik 1483601
jeszcze jak zagląda cichaczem z lekkim uśmieszkiem na tym zdjęciu widziałaś?weź, mamaginekolog mi zaraz z lodówki wyskoczy, a ja tak baby nie cierpię
Mnie najbardziej poruszyło jak ta jej w pipce manewruje głowicą od USG a ktoś to nagrywa i wrzuca później do netajeszcze jak zagląda cichaczem z lekkim uśmieszkiem na tym zdjęciu widziałaś?![]()
wiem wiem będzie ciężko ale zobaczymy dam znaćJak się tak bez polecenia umawiasz, to jeszcze nie trafiłam na kogoś kompetentnego, chyba ze młody lekarz, około 30,40 lat. Im jeszcze się chce.