reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do gotowania to ja poprostu uwielbiam gotowac :D nie wszystko jeszcze umiem ale jak mam spokoj to bardzo lubie :) Wczoraj naprzyklad stalam od rana do poludnia z przerwami i robilam krokieciki z kapustka i pieczarkami ( moj R bardzo lubi )

reklama
w ogole to macie jakis sposob zeby zapalac miloscia do gotowania? bo ja jakos nie umiem nigdy nic wymyslic co na obiad i jakos mi sie po prostu nie chce.... co innego slodkosci to moge robic godzinami, jak mieszkalam we wloszech to nawet w cukierni pracowalam :-D

ide sie zdrzemnac... milego dnia

"mam tak samo jak Tyyy.." heh ciesz się że widzisz to a nie słyszysz w moim wykonaniu ;-)

ja niepotrafię zmusiś się to gotowania, z kuchenką mam do czynienia tylko jak muszę coś odgrzać :-D ale placuszki, rodladki, ciasteczka, lody, polewy, kremy to zawsze, wszędzie i o każdej porze...idę po śliniaczek ;-)

o właśnie miskahxc jak to jest w tym rzekomym raju na Ziemi (czyt. ameryce) ?

Tak mnie nurtuje to pytanie i zawsze zapominałam napisać.

Czy dzieci tam faktycznie to tylko na fast foodach i takie beczki chodzą? Co Cię zaszkowało pozytywnie, negatywnie? Oj mam tysiące pytań bo z dzieciństwa ten kraj kojarzy mi się z krainą miodem i mlekiem płynącą a jak jest w rzeczywistości? Proszę o jak najpełniejszą wypowiedź ;-)

Tak ja zaczelam ze slodkosciami a wy to ciagniecie:-) wiec tak moj torcik wygladal:-D
3311yqh.jpg

A teraz spadam na dol, po kurczaczka z sosikiem:-) Wiem wiem ale nic nieporadze ze kocham jedzenie, a Jarek jak nie jem dluzej niz 3h to na mnie krzyczy ze dzidziusia glodze:-)
co do mojej wagi juz mnie nie martwi, po ciazy bede miala czas to schudne, a jak nie to trudno J i tak mnie kocha:-)

Co do gotowania teraz mi sie za bardzo nie chce bobrzuszek ciezki, ale jak wczesniej zaczynalam gotowanie to zawsze mi cos smacznego wychodzilo:-) J wrecz uwielbia jak ja sama cos zrobie:-) najgorsze jest to ze jak wymysle jakas potrawe to tylko raz mi wychodzi i nie potrafie smaku za drugim razem odtworzyc....:-(

Witam laseczki, kurcze dopiero teraz moge cos napisac, przez ta burze w nocy nie bylo u nas neta az do tej pory, Snoopy ale meczysz nas tym tortem...., a ja bym lody smietankowe zjadla...

Snoopy, ja też uwielbiam jeść:-D:-D:-D. Uwielbiam gotować, smażyć, piec i JEŚĆ:-D:-D. Oczywiście najlepiej by było gdyby na końcu ktoś pozmywał naczynia:-p:-D.

HEHEhe opowiesci opowiesci :D :) Tak naprawde to tu nic nie ma ciekawego Amerykanskie dzieci 80% otylych tak jak i doroslych tylko fast food albo z mikrofali wszystko kupowane , nic nie robia i dupy rosna sprzataczki maja bo to Polki na serwisach pracuja sprztajacych przewarznie ( ja tesh pracowalam rok ) jednym slowem :/ koszmar , a polacy nic innego jak praca od rana do wieczora od pon do piatku badz soboty :) Ci co maja jesce staly pobyt lub zielona karte to maja lepiej , lepsza praca itda Ci co nie to lipa ! Wogole to ameryka sie jush konczy dla wszystkich coraz wiecej wymagan co do papierow i wogole:)
Jak mash jesczez zapytania jakies to wal :D Bo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca :D Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac:)

reklama
Jesce co do gotowania to ja zbieram sobie przepisy mam taki zeszyt i zapisuje co i ile daje wiec latwiej mozna cos odtworzyc :D

Do góry