reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesh co tutaj nie mam perspektyw na szkole :/ a mam skonczona pierwsza klase technikum hotelarskiego:) Zobaczymy jak to bedzie los pokarze:)

reklama
Ja Cię kręcę... Nicole,że tak brzydko powiem obsrała mi się do pasa,a w sumie to do łopatek...Mogłam tego uniknąć,ale dopiero co się obudziła i ją karmiłam,a jak bym jej flachę z dziubka zabrała to by była masakra,lament taki,że hej. Wybrałam mniejsze zło...A teraz uciekam na spacer. Odezwę się później. Papapa Laseczki:*

Witam:)

Ale pogoda no po prostu żal:/:baffled: ale mnie zlało jak wychodziłam ze szkoły, :baffled:

Byłam wczoraj na komuni i tak sie obrzarłam ze myslałam ze nie wyjde z tej sali i ze beda musieli futryny walic:D Kurde i wszyscy mowia ze po mnie widać jakbys chlopczyka miała miec...niezle, ja tego nie widze, zartuje:tak::tak:

Co tam u Was?

Snoopy jak sie czujesz?? Termin coraz blizej...:szok: Za kazdeym razem jak wchodze na forum to zastanawiam sie czy bedziesz:tak: Wez sobie od kogos nr komorki albo daj ktorejs z nas zebvys pisała co i jak. Tak na przyszłośc pisze:tak::tak: Po prostu wszystkie tutaj chcemy wiedziec co sie dzieje:)

miska ania_zywa ma racje co do szkoły, powinnas sie nad tym zastanowic. Bo bez szkoly to tragedia. A TY jestes mężatka??

netgirl widze ze masz takie samo zafascynowanie garnkami jak ja, hehe:D Ja nie umiem wcale gotowac i jakos nie za bardzo sie kwapie do tego zeby sie nauczyc;-);-) Na szczescie mamusia jest i nam robi obiadki:) NIgdy nie miałam do tego smykałki. Moge skrecać meble (skreciłam cala sypialnie oprocz łóżka) albo kosic trawe albo w ogole robic cos na polu ale gotowac... nie nie nie:D:tak::tak:

Buśka:)

miskahxc a ja mam tak samo jak TY, mam zeszyt z przepisami i ciagle cos doklejam, i powiem Wam ze to jest super sprawa:-)
angel501 ma racje, Snoopy musimy miec kontakt z Toba poza forum, bo TY juz lada dzien(oby jak najdluzej) nas na jakis czas opuscisz, a my musimy wiedziec co sie z Toba bedzie dzialo:-)
angel501 a po czym to widac ze masz miec chlopczyka???

Nie nie jestem mezatka ale planujemy wziasc slub :) A co do szkoly to powiedzcie mi co ja mam zrobic ??? jakbym byla w Polsce to pefnie bym konczyla a mam siedzialaby mi z dzieckiem albo zlobek a tu co ??? Nieodsc ze za szkole trzeba placic bo jestem nielegalnie to jesce za nianie ! Ja bardzo bym chaial miec jakies wyksztalcenie ale dziewczyny to nie jest takie proste jak sie nie jest w swoim kraju:(

Miska nio w sumie to sama wiesz najlepiej jak jest i jak jest tak jak piszesz to naprawde fatalna sytuacja:/ Kiedys slyszałam takie hasło ze na nauke nigdy nie jest za pozno:) Wiec napewno jeszcze ze szkola da sie cos zrobic. A planujecie powrót?

Madzik nio podobno ma byc pyrtus, nio ale wiesz nic pewnego. Za tydzien wizyta wiec pewnie i usg bedzuie to sie potwierdzi co i jak:)

Lece na moj serial, buska:):tak::tak:

No właśnie dziewczyny, już ze trzy dni zastanawiam sie co my zrobimy jak nam snoopy zniknie a my tu bez info o niej... No a poza tym nie tylko Snoopy zbliża sie terminI tak sobie wymyśliłam że może poprostu jedna da swój numer tel. reszta sobie spisze i ta jedna bedzie takim łącznikiem między dziewczynami a forum... Ja mam gdzieś numer którego już kilka tyg nie używam, więc moge go udostępnic bo tel też jakiś nieużywany mam :-) Jeżeli pomysł będzie cieszył sie poparciem to nie ma problemu, ja mogę sie tym zająć...

Angel no wlasnie tak jak mowish ze na nauke nigdy za pozno :) ja mam jeszcze nadzieje ze jak wroce do Polski to sobie zrobie szkole chodzby wieczorowo ale zawsze cos :)
Kasia to jest dobry pomysl :)

No właśnie dziewczyny, już ze trzy dni zastanawiam sie co my zrobimy jak nam snoopy zniknie a my tu bez info o niej... No a poza tym nie tylko Snoopy zbliża sie terminI tak sobie wymyśliłam że może poprostu jedna da swój numer tel. reszta sobie spisze i ta jedna bedzie takim łącznikiem między dziewczynami a forum... Ja mam gdzieś numer którego już kilka tyg nie używam, więc moge go udostępnic bo tel też jakiś nieużywany mam :-) Jeżeli pomysł będzie cieszył sie poparciem to nie ma problemu, ja mogę sie tym zająć...

Pomysł myśle dobry... a w razie czego ja złapię kontakt do snoopy z naszego czerwcowego forum:) wiec bede przekazywać info jak cos;) o ile sama za chwile w szpitalu nie wyląduje...

reklama
no Własnie Asiowo bez kitu Ty też tu takies namiary na siebie daj:tak::tak: A co do fuchy łącznika to super sprawa:) Tylko zebys cos wiedziała hehe:)

Kasia jak Ty sie tym mozesz zajać to super:tak::tak:

Wiecie zeby nam ktos dał znac, a nie zebysmy czekały jak na zbawienie a nikt nr nie wział. Wiec trzeba sie jakoś podzielic i nr porozdawac. Ja tez moge dac bez problemu. tzn wysłac na PW komus:) Chocia zmi sie tak na porodówke nie spieszy:) Dzis mnie kol opieprzyła, ze powinnam byc juz spakowana bo to nigdy nic nie wiadomo.... eee tam. Nawet nie wiem co mam spakowac.... ale szczegół....

A reszta kobietek gdzie??? Ona_mika, galarecia??

Do góry