hachette
Fanka BB :)
To jest info z kliniki? Bo szukam i szczerze to nie mogę znaleźć żadnych informacji w necie na ten temat.25 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest info z kliniki? Bo szukam i szczerze to nie mogę znaleźć żadnych informacji w necie na ten temat.25 lat
Nie realne jeszcze, co gorsza zaczynamy się czuć okresowoCIONSZ! IMPLEMENTACJA! INKORPORACJA! CIONSZ!
prog Ci rośnieNie realne jeszcze, co gorsza zaczynamy się czuć okresowo.
To jest info z kliniki? Bo szukam i szczerze to nie mogę znaleźć żadnych informacji w necie na ten temat.
a skąd te myśli akurat dzisiaj? Czy coś Cię dzisiaj mocno poruszyło?Hej, mam dziś jakiś gorszy dzień, siedzę i myślę. Czarne wizję przed oczami... Wyobrażam sobie najgorsze scenariusze, że przecież mam krew rh- (będzie na pewno konflikt serologiczny), że mój tata ma mutacje pai-1, więc pewnie ja też 'cos' oddziedziczylam. Dodatkowo wiem że mam nadzerke (robiłam płynna cytologię niedawno, wynik prawidłowy, kiedyś też miałam kolposkopię) ale nikt jej nie chciał leczyć, że niby nie ma powodu... Miliony potencjalnych problemów i przyczyn niepowodzeń...
Jest weekend, więc mam więcej czasu na myślenie. A i przez przypadek widziałam końcowke filmu o Agacie Mróz, jak walczyła o swoje dziecko, życie (znałam ten film a i tak oglądałam licząc na happy end xd)a skąd te myśli akurat dzisiaj? Czy coś Cię dzisiaj mocno poruszyło?
puzzle na odmóżdżenie? Ja ostatnio ułożyłam takie. Polecam@hachette tak w ogóle to dziękuję Ci za pomysł z puzzlami, zadziałałtylko w poniedziałek muszę kupić nowe
![]()