mała mama
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Ja byłam dziś 6+4 i było serducho.Cześć dziewczyny dziś też byłam na wizycie 6+2 ale niestety nie widać serduszka i z tad pytanie kiedy u was się pojawiło?
Strasznie mi przykro. Trzymaj się tam!Jade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
Tak, dawaj nam znać kochana..mJade do szpitala ratowac sytuacje. Musze potwierdzic to puste jajo ;(
jaaak super!! To dobrze ze zareagował szybko. Szybko zaleczysz i będziesz spokojna. Kiedy kolejna wizyta?Dziewczyny, u mnie niestety infekcja - dobrze, ze jednak zareagowalam.. Gin zmienił mi luteinę dopochwową na duphastan i dostalam tabletki dopochwowe na infekcje.
A przy okazji zrobił USG i... potwierdził żywą ciążę!!! Jest zarodek i serduszko ❤ ale nie dociera to do mnie - chce sie cieszyć, ale to wszystko tak szybko sie stało.. wizyte potwierdzającą miałam mieć dopiero za tydzień, a to już i ta infekcja i.. ehh może jutro do mnie dotrze- jestem juz dzisiaj taka nieprzytomna, nawet nie miałam kiedy tego przeanalizować
![]()
GratulujeJa byłam dziś 6+4 i było serducho.
Owulacja ok 12-14 dc
GratulujeDziewczyny, u mnie niestety infekcja - dobrze, ze jednak zareagowalam.. Gin zmienił mi luteinę dopochwową na duphastan i dostalam tabletki dopochwowe na infekcje.
A przy okazji zrobił USG i... potwierdził żywą ciążę!!! Jest zarodek i serduszko ❤ ale nie dociera to do mnie - chce sie cieszyć, ale to wszystko tak szybko sie stało.. wizyte potwierdzającą miałam mieć dopiero za tydzień, a to już i ta infekcja i.. ehh może jutro do mnie dotrze- jestem juz dzisiaj taka nieprzytomna, nawet nie miałam kiedy tego przeanalizować
![]()
Zgodnie z planem 24.01.jaaak super!! To dobrze ze zareagował szybko. Szybko zaleczysz i będziesz spokojna. Kiedy kolejna wizyta?
DziekujęGratuluje![]()