Calineczka92
Fanka BB :)
No to ja czekam na Twoje 2 kreseczkiAle wiecie co ten janik mnie naprawdę mocno naparza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja czekam na Twoje 2 kreseczkiAle wiecie co ten janik mnie naprawdę mocno naparza![]()
ogólnie biorąc wczesnije, wczesnije będziesz miała owulację bo jajniki będa stumulowane szybciej. Ale nie od razu, tylko po paru miesiacach stymulacji tak się dzieje.Przez 5 dni to na pewno, ale odnośnie startu to właśnie cześć lekarzy daje od 3, część od 5, nie wiem od czego to zależy.
Pomidorowa z serem, to by było coś dla mniemam cały gar pomidorowej, ale jesteś kochana![]()
Znam toA ja czuję się tak okresowo i czuje takie napięcie, że chciałabym przebić balonik, żeby ulżyć sobie, nie wiem czy mnie zrozumiecie, bo tak dziwnie się czuje, tak jak to brzmi
![]()
@LadyCaro już o to pytała@Brownie1992 przepraszam, że zapytam w prost... Ale czy twój avatar to brązowy kutas z oczami,, który w okrągłym kadrze wygląda jak lulek o smaku coca-coli?![]()
No tak, ale w sumie jakie to ma znaczenie, czy wystymuluje się jajniki na owu na przykład na 10, czy 15 dc?ogólnie biorąc wczesnije, wczesnije będziesz miała owulację bo jajniki będa stumulowane szybciej. Ale nie od razu, tylko po paru miesiacach stymulacji tak się dzieje.
mi clo lekarz kazał brać od 5dc. A inny lekarz Aromek od 2 dnia cykluW ulotce jest od 5dc. Czytałam, że od 3dc powinno się dawać jak ktoś ma krótka swoją fazę lutealna. Ogólnie decyduje lekarz patrząc na cykle krótką mówiąc.
Kochana... ja sie tak czuje od 1,5 tygodnia... a okresu dalej nie mamA ja czuję się tak okresowo i czuje takie napięcie, że chciałabym przebić balonik, żeby ulżyć sobie, nie wiem czy mnie zrozumiecie, bo tak dziwnie się czuje, tak jak to brzmi
![]()