Calineczka92
Fanka BB :)
U Ciebie też śnieg? Ja cały dzień pracowiciecoś z tego weekendu muszę mieć... Byłam na spacerze, ale zimno jak pieron![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie też śnieg? Ja cały dzień pracowiciecoś z tego weekendu muszę mieć... Byłam na spacerze, ale zimno jak pieron![]()
tak, nawet któraś z dziewczyn wrzucała tu linkaWiecie co właśnie mówili w tv że jest jakaś nowa metoda leczenia endometriozy w szpitalu w Lublinie już 3 kobiety z tego skorzystały i są bardzo zadowolne ale kurcze nie pamiętam dokładnie jak oni to leczą. Piszę dlatego bo może którejś się ta informacja przyda![]()
noo śnieg, ale taki mokry, że już się błoto robi.. Poza tym wiatr. Ja dziś się lenię. Gam w Hirosy i oglądam grę o tronU Ciebie też śnieg? Ja cały dzień pracowicie, sobota na warsztacie
. Ale niedzielę mam zamiar trochę lenić dupke, a dziś wracam i robię sobie grzańca i serial
.
Co Ty? U nas cieplutko, śnieg sypał całą noc i cały dzień, a teraz mamy 2°C i wszystko topniejecoś z tego weekendu muszę mieć... Byłam na spacerze, ale zimno jak pieron![]()
Jest strasznie zimno aż wyjść z domu się nie chcecoś z tego weekendu muszę mieć... Byłam na spacerze, ale zimno jak pieron![]()
U mnie mnóstwo śniegu cały dzień pracowity w milczeniu ze wszystkimi aż miłoU Ciebie też śnieg? Ja cały dzień pracowicie, sobota na warsztacie
. Ale niedzielę mam zamiar trochę lenić dupke, a dziś wracam i robię sobie grzańca i serial
.
A to musiałam to przeoczyćtak, nawet któraś z dziewczyn wrzucała tu linka![]()
no właśnie niby powyżej zera, ale ten wiater taki nieprzyjemnyCo Ty? U nas cieplutko, śnieg sypał całą noc i cały dzień, a teraz mamy 2°C i wszystko topniejewyszłam z psem na spacer i mi buty zimowe przemokly, ech
U nas cały dzień sypie teraz tak samo ale już mnie ale faktycznie błoto się robi ślisko na drogachCo Ty? U nas cieplutko, śnieg sypał całą noc i cały dzień, a teraz mamy 2°C i wszystko topniejewyszłam z psem na spacer i mi buty zimowe przemokly, ech
No u mnie też dużo śniegu, zimno to fakt, ale bynajmniej ciapy jeszcze nie maJest strasznie zimno aż wyjść z domu się nie chce
U mnie mnóstwo śniegu cały dzień pracowity w milczeniu ze wszystkimi aż miłoale już gwarno
![]()