Justynka28
Fanka BB :)
Hahaha mój też po stopachTo mojemu rano. Raz mnie ugryzl w twarz zeby mnie obudzićalbo wlazi pod koldre i gryzie po stopach. Albo po wlosach
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha mój też po stopachTo mojemu rano. Raz mnie ugryzl w twarz zeby mnie obudzićalbo wlazi pod koldre i gryzie po stopach. Albo po wlosach
![]()
U nas zero wiatru i ogólnie nastąpiła kupa na zewnatrzno właśnie niby powyżej zera, ale ten wiater taki nieprzyjemny![]()
Tak, u nas dziś w pracy pół aut nie podojezdzalo, a te które dojechały miały problem żeby odjechać spod rampU nas cały dzień sypie teraz tak samo ale już mnie ale faktycznie błoto się robi ślisko na drogach![]()
Mój Leo też uwielbia leniuchowaćŻyczę Wam takiego chillu jak ma Carlos
Zobacz załącznik 1487270
Właśnie mój chlop to romantyzmu nie ma, podtekstów nie rozumie (jakbym go zalotnie zaprosila na deser po obiedzie to poszedlby po loda do zamrażarki) ale właśnie takie gesty u niego sa na porzadku dziennym. Szlafrok przyniesie jak zapomnie a sie kąpię, odda mi polowy bulki ktore lubie albo ladniejsze plastry pomidora. Zamknie okno w pokoju w ktorym pracuje, zeby mi zimno nie bylo. No takie glupoty.Przyjemnie się czyta takie rzeczyjaka to prawda że często zapominmy aby doceniać takie drobne gesty...
Oj tak tak dziś rano mizial mnie wąsami żebym wstałaTo mojemu rano. Raz mnie ugryzl w twarz zeby mnie obudzićalbo wlazi pod koldre i gryzie po stopach. Albo po wlosach
![]()
Ale slodziak a tititiMój Leo też uwielbia leniuchować![]()
U mojego męża w żyłach plynie majonez. Pytanie: winiary czy kielecki?Ja tez wrocilam ze spacerku, zimno, mokro , obrzydliwie.... poszłam po moj kochany majonez, bo zachcialo mi sie pasty jajecznej na kolacjekoło 16 tak mnie zmoglo, po seksie i obiedzie, ze poszłam spać na godzinę, może napięcie przed badaniem zeszło.... i dalej chodzę ziewam i sutki mnie ciągną w doł
![]()