LadyCaro
Fanka BB :)
no to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD3 lutego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD3 lutego
lepiej więcej niż mniejJestem teoretycznie przed.
No to możliwe że ja ino tak wiąże to. No ale spoko, dobrze że śluz jest niż żeby go miało nie byćwidocznie w tym cyklu troszkę więcej go także spoko
![]()
A ile się w sumie staraliście?Oczywiście nie uważam, że był to niesamowity duży okres żeby nie było, ale no nie był to łatwy okres w którym mogłam bez problemu się strać bo walka była o owulację, więc po mimo, że nie był to niesamowicie długi okres, to jednak intesywny i wiele pracy mojej włożonej w to, dodatkowo to też nie było zajście w miesiąc czy 3
co uważam za szybkie, chociaż każdy ma swoje okres czasu.
WTF@Bolilol byłam dziś takim flakiem, że nawet shouldera nie wycisnęłam dla Ciebie, przepraszam. Mogę Ci zadedykować brassa po wylewie, przyjmiesz?
bo my obydwie robimy w pole danceA ile się w sumie staraliście?
WTF![]()
3mam kciukino to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD
9 Miesięcy, więc załapaliśmy jako na klasyczna para. Ale 6 pierwszych cykli starań bezowulacyjnych, trafianie na beznadziejnych lekarzy, w sumie ostatnim cyklu który był stymulowany clo było bardzo kiepskie endometrium i próbowałam wszystkiego żeby je podbić, lekarze nie umieli znaleźć śladu po owu, ale mierzyłam temp. Więc widziałam, że było, ale mówiono mi, że z takim endo nie ma opcji zajśćA ile się w sumie staraliście?
WTF![]()
ja tak samo poproszę o infoNie ma i jak tylko będę 2 kreski to proszę nawet na priv mi pisać, żebym nie przeoczyła i wtedy świętuję proseco bez %taki prezent poproszę na urodziny
![]()
A ile już cyklów za Tobą dokładnie?jestem ciekawa jak ja będę wspominać te moje zasrane lata starań xD
Fioletowe czy różowe...?Zamówiłam wczoraj testy owulacyjne z clearblue te wykrywające dwa hormony (LH i estrogen). Czy któraś ma i poleca bądź nie poleca?
gwara taka!bo my obydwie robimy w pole dancei to nazwy figur