reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Podsumowując dzisiaj dzień, miałam jakiś zastrzyk energii 😂 obudziłam soe o 5:30 mogła głodna (co prada leżałam w łóżku do 7:30) odkąd wstałam posprzątałam łazienkę, kuchnie i nawet nie czułam większego zmęczenia. Dopiero koło godziny 16 poczułam senność i złapałam drzemkę 15 min.

Podsumowując dzisiaj dzień, miałam jakiś zastrzyk energii 😂 obudziłam soe o 5:30 mogła głodna (co prada leżałam w łóżku do 7:30) odkąd wstałam posprzątałam łazienkę, kuchnie i nawet nie czułam większego zmęczenia. Dopiero koło godziny 16 poczułam senność i złapałam drzemkę 15 min.
To dużo😁. Ja dziś śniadanko, obiad ogarnęłam i w sumie się lenie 😅. Jutro z rana pobudka bo na badaniach okresowe muszę jechać 😅, więc pewnie będzie mi się chciało spać, a tak to dziś 4,6 pobudka i później już przed 8 wstałam 😅.

reklama
To dużo😁. Ja dziś śniadanko, obiad ogarnęłam i w sumie się lenie 😅. Jutro z rana pobudka bo na badaniach okresowe muszę jechać 😅, więc pewnie będzie mi się chciało spać, a tak to dziś 4,6 pobudka i później już przed 8 wstałam 😅.
No ja jutro jadę ponownie na betę i proga wiec nocy po 6 pobudka i sobie postoje w kolejce, a później znowu oczekiwanie na wyniki do 17😂

Do góry