Calineczka92
Fanka BB :)
Uwielbiama takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiama takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?
a Ty miałaś drożność robiona?AMM 0,96 fsh na dole normy, nie mam teraz jak spojrzeć w wynik.
A jak Twoje inne parametry?
to niech te osoby nie jedzą, będzie więcej dla WasUwielbiam, ale mam osoby które nie lubią łososia
, ale może właśnie z szynak i warzywkami takie zrobię. Bosze ale bym zjadła teraz taka tortille
![]()
Mniam i ja teżUwielbiam, ale mam osoby które nie lubią łososia
, ale może właśnie z szynak i warzywkami takie zrobię. Bosze ale bym zjadła teraz taka tortille
![]()
Przez te rozmowy o owulacji niskiej jakości, przeczytałam: smarujesz lamettea takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?
Nie, a dlaczego pytasz?a Ty miałaś drożność robiona?
Hehe dziękujęto niech te osoby nie jedzą, będzie więcej dla Was
Zawsze spoko jest też po prostu deska serów, do tego takie cienkie kabanoski pokrojone na mniejsze części i winogrona + wykałaczki. Dobra zagryzka, a kosztuje super mało czasu
jestem za tym, by każdy smarował czym lubiPrzez te rozmowy o owulacji niskiej jakości, przeczytałam: smarujesz lamette![]()
HahahPrzez te rozmowy o owulacji niskiej jakości, przeczytałam: smarujesz lamette![]()