Bolilol
Fanka BB :)
to jutro tak zapytam meza: czy mi odbierze owulacje i cionsza z paczkomatu?Tam jest owulacja i cionsz na pewno![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jutro tak zapytam meza: czy mi odbierze owulacje i cionsza z paczkomatu?Tam jest owulacja i cionsz na pewno![]()
Będzie zachwycony tym pytaniem, oby nie zamówił Ci wizyty u psychologato jutro tak zapytam meza: czy mi odbierze owulacje i cionsza z paczkomatu?![]()
jesteśmy razem ponad 7 lat, nawet się nie zdziwiBędzie zachwycony tym pytaniem, oby nie zamówił Ci wizyty u psychologa![]()
A tak mi ktoś zawsze powtarzał, jak byłam mała, że jak się spojrzy na zegar i jest tyle samo minut co godzina to znaczy że ktoś o Tobie myśliBo jest 22:22? Chyba nie złapałam![]()
O to to, KURIER O TOBIE MYŚLAŁw jednej paczce są owulaki, w drugiej ciążowe, włożone do paczkomatu dziś o 22:22, czy to znak?![]()
No jak....w jednej paczce są owulaki, w drugiej ciążowe, włożone do paczkomatu dziś o 22:22, czy to znak?![]()
Jak wybrałaś gabaryt C to się zmieszczęto jutro tak zapytam meza: czy mi odbierze owulacje i cionsza z paczkomatu?![]()
to może poczekam z odbiorem do tego 2.02No jak....
Dwie kreski
Bliźniaki
Luty
Same znaki![]()
A kiedy mija czas na odbiór? Nie szalej już takto może poczekam z odbiorem do tego 2.02zwiększę szanse
![]()
no 2.02 o 22:22A kiedy mija czas na odbiór? Nie szalej już tak![]()