Calineczka92
Fanka BB :)
O której?Ja też jutro idę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której?Ja też jutro idę![]()
Nie mam dokładnie wyznaczonej godziny. Umówiłam się z lekarką że przyjadę po pracy pewnie ok 16:30 ale nie wiem ile będę czekać na wizytę.O której?
Takiego mam stresa że masakra. Nie mogę się na niczym skupić. A w pracy do 10 muszę zakończyć ubiegły rok.Czyli @HeraUnique ma na 13, @Aewea na 15, ja na 15.45 i @Mimi759 od 16.30
To dziewczyny pierwsze dawać znać jak tam![]()
ja jeszcze oprócz bólu piersi zaczynam odczuwać coraz większe swędzenie, głównie w okolicy sutkówJa dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczona. Dziś jedynie mnie przebudził nad ranem ból piersi, potem już lepiej
. A tak to bardzo wczoraj miałam kłóciła pobolewania delikatne na jajnikach, więc nie mogę narzekać. Już nie umiem się doczekać jutrzejszej wizyty
![]()
No to oby szybko Ci poszło. Ja wczoraj miałam spory stres, dziś jakoś na razie na luzie, a jutro mam tak napięty grafik przed usg żeby za dużo nie myślećTakiego mam stresa że masakra. Nie mogę się na niczym skupić. A w pracy do 10 muszę zakończyć ubiegły rok.
Oo ciekawe, jeszvze o takim nie słyszałam objawie, ale to jest właśnie to, że każdy ma inaczejja jeszcze oprócz bólu piersi zaczynam odczuwać coraz większe swędzenie, głównie w okolicy sutków![]()
jeśli nic się nie dzieje to najlepiej iść w okolicy 7 tygodnia, kiedy jest już serduszko. Mniej stresuZazdroszczę Wam wizyty. Moja dopiero 20luty. Lekarka jest na urlopie. I zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś wcześniej na tą jedną wizytę i kiedy bym to musiała zrobić. Żeby było coś widać. Dzisiaj mam 4+4