Calineczka92
Fanka BB :)
Tak jakbym dostała okres.
@Kasiek88 to może warto właśnie jechać na sor tak jak pisze Lu_cymoże lepiej jechać na ginekologiczną izbę przyjęć? Bierzesz jakiś duphaston albo luteinę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak jakbym dostała okres.
@Kasiek88 to może warto właśnie jechać na sor tak jak pisze Lu_cymoże lepiej jechać na ginekologiczną izbę przyjęć? Bierzesz jakiś duphaston albo luteinę?
o widzę że moje okoliceJa akurat ostatnio napotkałam super ginekologa z jednostki współpracującej. Tomasz Leks w Sosnowcu przyjmuje i naprawdę byłam na 1 wizycie co prawda dopiero, ale spędziłam 40min, sprawdził wszystkie badania, dokładnie mnie zbadał, przeprowadził wywiad, nie bał się tematu niepłodności, nie gadał glupot takich jak dotychczasowi ginekologowie, a po wizycie poczytałam o nim opinie(bo poszłam tylko po usg wtedy do pierwszego lepszego) i opinie w sumie potwierdziły moje odczucia, więc raczej będę chciała go jako prowadzącego ciążę, no chyba, że się zawiodę.
Ja tak samo cykl zazwyczaj 32 dni. Byłaś już u lekarza??ja miałam 21 grudnia, ale cykle mam 32-35 dni wiec u mnie teraz jest jakieś 5t+2![]()
Dużo nas tu ogólnie ze Śląska widzęo widzę że moje okolice![]()
idę jutroJa tak samo cykl zazwyczaj 32 dni. Byłaś już u lekarza??
Nic nie biorę. Trochę nie wiem co robić. poczekam.może lepiej jechać na ginekologiczną izbę przyjęć? Bierzesz jakiś duphaston albo luteinę?
Super trzymam kciuki !! Za Was i daj koniecznie znać po powrocie, to pierwsza wizyta?idę jutrow poniedziałek wynik bety 1089
takSuper trzymam kciuki !! Za Was i daj koniecznie znać po powrocie, to pierwsza wizyta?![]()
a jaka betę miałaś ostatnio i którego dnia robiłaś?Nic nie biorę. Trochę nie wiem co robić. poczekam.
Dopiero dzisiaj pierwszy raz robiłama jaka betę miałaś ostatnio i którego dnia robiłaś?