G
guest-1679060078
Gość
ja też na te tabletki zamieniłam , podobno najlepszy skład mająJa pueria uno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja też na te tabletki zamieniłam , podobno najlepszy skład mająJa pueria uno.
prenatal unoA co teraz suplementujecie bo ja ciągle jeszcze mam pregne start![]()
Ja tezJa pueria uno.
Hiv, kiła, grupa krwi, tsh, mocz, morfologia, glukoza, hcv.Jakie badania o ile jakieś zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie po pojawieniu się 2 kresek i becie?
Większość lekarzy czeka na widoczne bicie serca. Wczesniej się nawet karty ciazy nie zakłada. Większa uwage zwracają jedynie na kobiety po poronieniach etcJakie badania o ile jakieś zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie po pojawieniu się 2 kresek i becie?
Lekarz liczy od ostatniej miesiączki, oczywiście po usg to oceni, może się okazać młodsza ze względu właśnie na zapłodnienie, ale oficjalnie się bierze tylko pod uwagę miesiączkę.A jak w ogóle liczyć tygodnie od dnia miesiączki ostatniej czy potencjalnego zapłodnienia?
Tak, kartę ciąży tak, chociaż mi już zlecił badania, a w piątek będziemy dopiero zakładać kartę ciąży.Większość lekarzy czeka na widoczne bicie serca. Wczesniej się nawet karty ciazy nie zakłada. Większa uwage zwracają jedynie na kobiety po poronieniach etc
ObyBędzie dobrze![]()