reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

TOSIU ja jak na razie mam sie dobrze....ja juz dwa razy zaliczylam szpital tutaj bo poronilam dwukrotnie w zeszlym roku w marcu i listopadzie....jesli macie jakies pytania moge udzielic informacji z moich doswiadczen...tak poza tym to nie jest wcale az tak zle jakby sie wydawalo...pozdrawiam serdecznie

reklama
marlena nad ja ogolnie czuje sie dobrze i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...widzialam moje malenstwo na usg w 7 tygodniu i serduszko bilo wiec pozostaje tylko wyc dobrej mysli...dopoki mam objawy ciazy takie jak wymioty to wiem ze dziecko jest ok...pierwsze poronienie mialam w 12 tygodniu w marcu -dostalam krwotoku no i zabieg...a w kolejniej ciazy wszystko niby bylo ok ale jakos tak ustalo bolesnisc piersi i wymioty....ni i w 13 tygodniu mialam pierwsza wizyte w szpitalu i scan i wtedy sie dowiedzialam ze zarodek obumarl ale ciaza rozwiajala sie dalej...nie krwawilam nie mialam boli nic.....i znowu zabieg...ale coz...po 4 miesiacach zaszlam w ciaze znowu i mam nadzieje ze 23 grudnia bede sie cieszyc z narodzin malenstwa(modle sie zeby to byl chlopiec:):):))...tak wic ...kazda ciaza jest inna i to jest prawda...to juz moja 6 ciaza i ostatnia szansa na kolejnego dzidziusia...wiecej juz bym chyba nie przetrwala...pazdrawiam

Agusiu trzymam kciuki za Ciebie i fasolke,tobardzo przykre ta cala historia az mi sie lezka zakrecila w oku,jakby wszystko bylo dobrze dzidzius moze urodzil by sie w gwiazdkowym prezencie dla Was i dziewczynek,a one pewnie by sie bardzo cieszyly i pomagaly Ci w obowiazkach domowych i przy maleenstwie tez,takze zycze ci wszystkiego co najlepsze oszczedzaj sie nie dzwigaj i nie denerwuj sie zagladaj na forum i pisz z nami pozdrawiam goraco i sciskam mocno:-);-):tak::-D:happy:

kaja _respect ja ci moge tylko doradzis cos czego zaden lekarz ci nie powie...jesli pojedziesz do szpitala i powiesz ze zle sie czujesz i np.od 2 dni czujesz bole to oni wysla cie od razu na scan i sprawdza czy wszystko ok.ja tak zrobilam w 7 tygodniu i dzieki temu mam zdjecie ze skana i widzialam bijace seruszko.nikt ci nie moze odmowic pomocy .poza tym tutaj to jest normalne ze do 12 tygodnia nie robia nic powiedzmy.troche to sie rozni od polskiego podejscia ale pomysl ze prawdopodobnie to chodzi o kase,w polsce chcesz miec cos szybciej placisz a nawet jak nie placisz to i tak kasa z ubezpieczenia schodzi wiec moze nie jest to takie zle do konca.skoro nic sie nie dzieje to po co lazic po doktorach w kazdy tydzien>????pozdrawiam i sluze informacjami jesli ktos chce

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Chodzi o irlandzki paszport a tym samym irlandzkie obywatelstwo dla malucha. Czy to możliwe kiedy oboje z mezem jesteśmy Polakami? On twierdzi, że tak, bo jest tu już wymagane 3 lata.. Uparł sie na irlandzkie obywatelsteo dla małego, bo uważa, że to mu wiele w późniejszym życiu ułatwi i że polskie i tak dostanie. Zalatwialyscie moze cos takiego dla Waszych maluchow? Czy to rzeczywiscie jest szybsze i bardziej bezproblemowe? Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Chodzi o irlandzki paszport a tym samym irlandzkie obywatelstwo dla malucha. Czy to możliwe kiedy oboje z mezem jesteśmy Polakami? On twierdzi, że tak, bo jest tu już wymagane 3 lata.. Uparł sie na irlandzkie obywatelsteo dla małego, bo uważa, że to mu wiele w późniejszym życiu ułatwi i że polskie i tak dostanie. Zalatwialyscie moze cos takiego dla Waszych maluchow? Czy to rzeczywiscie jest szybsze i bardziej bezproblemowe? Pozdrawiam.
Musisz być 4 lata tutaj.A w sumie pełne 3 z 4 lat ;-)
później opisze więcej bo młody marudzi ;-)

reklama
Do góry