reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Hejo jak się macie ..
U mnie kiepsko... taka byłam happy, że maluchy nic odemnie nie złapały... a dziś w nocy mi się mała rozkaszlała... i nic nie spałam... a hak przysnęłam to śnil mi sie szpital, bo zapalenie płuc wyszło. Jedyny plus, że nie ma temperatury i kataru.
A co tam u Was?

reklama
Hejo jak się macie ..
U mnie kiepsko... taka byłam happy, że maluchy nic odemnie nie złapały... a dziś w nocy mi się mała rozkaszlała... i nic nie spałam... a hak przysnęłam to śnil mi sie szpital, bo zapalenie płuc wyszło. Jedyny plus, że nie ma temperatury i kataru.
A co tam u Was?
Dużo zdrówka dla Was 💕

Dziewczyny.. pierwszy raz zostawiłam córeczkę z moją mamą. Miałam umówiony masaż, który już raz przekładałam (przez pracę męża), tym razem znów nie mógł przyjechać więc została mama. Ululalam ją cycem przed wyjściem i mam nadzieję, ze długo pośpi 🍼😇 Ale ten masaż pleców jest mi tak potrzebny.. ♡

Dziewczyny.. pierwszy raz zostawiłam córeczkę z moją mamą. Miałam umówiony masaż, który już raz przekładałam (przez pracę męża), tym razem znów nie mógł przyjechać więc została mama. Ululalam ją cycem przed wyjściem i mam nadzieję, ze długo pośpi 🍼😇 Ale ten masaż pleców jest mi tak potrzebny.. ♡
Jak nakarmiona to ze 2-3h powinna wytrzymać. Jedž i nie myśl o malej. I baw się dobrze 🥰

Hejo jak się macie ..
A co tam u Was?

Zdrówka dla małej!

U nas odpukać malutka zdrowa ❤️
Ale coś od nowa pojawiają jej się te plamki - takie same jak w szpitalu - chyba dalej rumien.
Doktorka mówiła że mogą się utrzymywać jakiś czas albo znikną i znów się pojawia.
Trzeba się wybrać z mala do jakiegoś konkretnego lekarza niech by zerknął.

Będzie dobrze ❤️
Ja moja mała zostawiam od czasu do czasu z moją mamą ❤️ ja wiem zdarza się to raz na tydzień czasem raz na dwa tygodnie.
Ale to szybkie są wyjścia max do dwóch godzin w awaryjnych sytuacjach poda jej mleczko ale staram się wracać na karmienie i często mi się to udaje.
Najczęściej jade jak mała nakarmie w tedy wiem że jest najedzona i dwie godzinki wytrzyma nawet i więcej w zależności ile zje.
Ale nie mam potrzeby wyjść na dłużej.

Zdrówka dla małej!

U nas odpukać malutka zdrowa ❤️
Ale coś od nowa pojawiają jej się te plamki - takie same jak w szpitalu - chyba dalej rumien.
Doktorka mówiła że mogą się utrzymywać jakiś czas albo znikną i znów się pojawia.
Trzeba się wybrać z mala do jakiegoś konkretnego lekarza niech by zerknął.
Dziękuję.
A gdzie się jej pojawiają te plamki? I znikają? Jak to wygląda?

reklama
Mała spała cały czas haha Wróciłam, a ta chrapie sobie w najlepsze 🙈😇🤣
Super 😁 to tak samo jak ja szłam do lekarza. Tak się martwiłam a Kuba przespał cały ten czas .
No to superaśnie 🥰..
Ja wrociłam z małą osłuchowo czysta :), kaszel jest z gardła, tam dużo śliny... delikatnie czerwone to może nie będzie tak źle. Temperatury nadal nie ma :).
Wspaniale, oby tak dalej 😍

Kuba wczoraj miał wspaniały wieczór, przytulał się, bawił, gadał, spał, był takim fajnym dzidziusiem 😍 a dzisiaj jest małym marudką, sam nie wie czego chce 😏 ostatnio sobie myślę o tych minionych miesiącach, i jest mi o tyle łatwiej ☺️ Kuba jest łatwiejszy w obsłudze i zaczyna łapać rytm, podobnie jak Wasze dzieciaczki. Chodzi już spać między 20:00 a 21:00 i śpi ok 4 godzin, a potem ją się kładę, karmię i śpi dalej już ze mną. Pobudka między 7:00 a 8:00 🙃 ma co najmniej dwie drzemki w ciągu dnia, często trzy, prawie codziennie chodzimy na spacer. W końcu zaczęłam się w 100% cieszyć z dziecka, to bardzo przyjemne uczucie 😊😊

Do góry