reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra idę się wziąć póki małe jeszcze śpi a pewnie już nie długo bo słszę że ma strasznie nos zapchany:frown::hmm:
Anula, my na zapchany nos odkryliśmy rewelacyjne krople EUPHORBIUM sie nazywaja są homeopatyczna, na bazie soli fizjologicznej i nadaja sie nawet dla niemowlaczków zupełnych,. po dwóch dniach rozpylania w nosku i odciaganiu katarku nosek był czysty a małemu ulge przyniosło natychmiast. 27 zł chyba kosztują:tak:

nie spiesz sie z prasowaniem tylko pajaca na wieczór mogłabyś przejechać pierwszego;-):-D

reklama
Madzka, :wściekła/y:for gad sejk jest sandej, daj se spokoj z PPd dzis. Przeciez Cie w krzyzu lupie.:tak:
Ludi - jest wyjscie z naszej sytuacji - nalezy bezzwlocznie wracac do Polski i oddac bachorki w objecia stesknionych babc. I same mozemu wowczas odpoczac.;-)
My juz dzis obejrzeli Krola Lwa i Garfielda II
Cara - to jest to. Twoi rodzice to madrzy ludzie. Musisz wyrzucic przeszlosc za siebie i zyc jak na mloda dziewczyne przystalo. Hakuna Matata:-) Nie lubie czytac wciaz jak narzekasz na tego glaba. Ale takie posty to moge codziennie.
K ochana,moja mama ajak w Polsce zobaczyla co on wyprawja ,to dostala wstrzasu,a ja malo co zdziwi 30 lat byla nauczycielka,ale takich jazd to jeszcze ne woidziala,mowi,owszem jej o dziwo moje dziecko sie sucha /albo boi nie wiem /dlatego to jest super wyjscie przynajmniej w moim wypadku ,zwlaszcza ze moja mama nie pozwolila jeszcze zadnemu dziecku na leb wlezc,chociaz nigdy nie bila,nie wiem jak ona to robi ze ma autorytet nawet u malych terorystow???:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:mnie slucha maly rzadko,ale jednak,niestety mojego meza wcale,to raczej on slucha syneczka ,:no::no::no:

Anula, my na zapchany nos odkryliśmy rewelacyjne krople EUPHORBIUM sie nazywaja są homeopatyczna, na bazie soli fizjologicznej i nadaja sie nawet dla niemowlaczków zupełnych,. po dwóch dniach rozpylania w nosku i odciaganiu katarku nosek był czysty a małemu ulge przyniosło natychmiast. 27 zł chyba kosztują:tak:

nie spiesz sie z prasowaniem tylko pajaca na wieczór mogłabyś przejechać pierwszego;-):-D
Wlasnie je stosuje u siebie,mama mi przyslala,kolezanka polecila,rewelacja,na katar alergiczny,superrrrrrrrrrrrrrrr,polecam wszystkim ,

Mamula była, poszłyśmy na zakupy, mam na jutro obiad:-D:-D, byłyśmy na pizzy, dziecko zostało z tatem.Jak przyszłam Mały nadal w piżamie ale co tam.Tylko mnie głowa rozbolała straszliwie:-:)-(

I dostał od mojej mamy plecak z kurczakiem, który wygrała na karaoke z KFC:-DMa w nim dwa wagoniki i biega z nim na pleckach po domku:rofl2:

Hej kobietki!

Znów zapomniałam co miałam napisać...sklerozę na starość dostaję.

Kasiu- Kuba to taki dzik że myślę że możemy ich do jednej klatki z Twoim wsadzić ;-)
Aluśka- oj cierpliwość to taka cenna cecha...ja czasem ją tracę ale sie nie daję i walczę. Chociaż walka jest niemalże krwawa. Dziś miałam zcięcie z moim mężem, ale wyjaśniliśmy sobie to i owo.
Iwonce gratuluję duuuużej dziewuszki!!!
Asiulince
składam spóźnione życzonka imienikowe :-)

i więcej nie pamiętam ....

my obejrzeliśmy wyścig w Monaco:tak::-):-):-)drugie miejsce Roberta!!!!! Szymonek się pospał a ja drugiego dania idę stawać:dry:
Sikoreczka jeszcze nie przyleciała:confused:
Bodzia fajne popołudnie z mamą:tak::-)

reklama
Aluśka- oj cierpliwość to taka cenna cecha...ja czasem ją tracę ale sie nie daję i walczę. Chociaż walka jest niemalże krwawa. Dziś miałam zcięcie z moim mężem, ale wyjaśniliśmy sobie to i owo.
Meg cierpliwość u mnie niestety już się powoli kończy:-:)crazy::no:

Zdjęcie wkleiłam i to co mi nie pasuję napisałam teraz czekam na Twoją opinię:tak:

Do góry