reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie BaBony kochane...
wpadlam jak obiecalam na chwile na neta no i o czywiscie na BB:-)
U mnie szkolenia ida pelna para - bywaja zajecia gdzie padam z nudow ale i takie gdzie glowka goraca...
Stasiowi juz wychodza przednie zabki, widac kreseczki i jest spokojniejszy...
To tylke na razie..lece poczytac ile zdaze...moze jeszcze zajrze TU na moment...

reklama
Ja też się będę SZKOLIĆ :-):-):-):-)
Dostałam właśnie telefon z Urzędu Pracy że zakwalifikowałam się na SZKOLENIE a wybrałam j.angielski.W piątek mam iść po skierowanie :-) Dziewczyny odpocznę na kilka godzin od dzieci a zajmie się mężuś he,he :-D:-D:-D:rofl2:

No i synuś wstał...to idziemy na podwórko ;-)

ufff doczytalam...ale same zrozumiecie ze ciezko odpisywac:zawstydzona/y:.
Zycze zdrowka wszystkim chorujacym Wrzesniatkom. A Tobie Aneczko sto lat!
Dodam ze moj Stach juz sie podciaga do stawania i cos czuje ze to bedzie te dzieciatko ktore ominie faze raczkowania:sorry2:
Aha moj olsniony kochaaany maz zrobil nam niespodzianke i przylatuje na 3 dni na dzien Dziecka na ten weekend...bardzo sie ciesze hurrrraaa!!!...bo i na BB moze znajdzie sie czas;-):laugh2:
Sciaskam was goraco.. no i nie obijac Marianny ;-):laugh2:klikac klikac...

Etka, Hruda, fajnie z tymi szkoleniami. Dobrze że u nas w Bolandii czasami chociaż są jakieś sensowne akcje.

Aneczka, tego czego sobie życzysz tego i ja Ci życzę :-):-) A do tego szybkiego napisania pracy :tak::-D

cześć mama mikołaja, witaj na naszym uzależniającym forum

Ale u was szaleństwo z nocnikami! Oskarek dostał taki mały od mojej koleżanki, muszę go wyjąć z szafy i go posadzić. Zawsze sobie przypominam za późno właśnie jak już wyciśnie co nieco ;-):baffled:

Ania, Iza i co robimy? Jutro czy w piątek?

u
Aha moj olsniony kochaaany maz zrobil nam niespodzianke i przylatuje na 3 dni na dzien Dziecka na ten weekend...bardzo sie ciesze hurrrraaa!!!...bo i na BB moze znajdzie sie czas;-):laugh2:
Sciaskam was goraco.. no i nie obijac Marianny ;-):laugh2:klikac klikac...

Super, Hrudzia, to życzę Wam SUPER UDANEGO WEEKENDU :-)

Hruda no Kochana!!! Super , że wpadłaś!!! :-)

Witam nową wrzesniową mame :D

My przed paroma minutami wróciliśmy z dworu :-) pobyliśmy trochę na ogródku. Mały na kocu trochę pobroił razem z psiakiem :-) zdjęcia dodałam na zamknietym.

Enia życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Krzysia i w końcu spacerku :laugh2:

A dziś R jakgdyby nigdy nic. Słodziutki jak cukiereczek. Ale ja się nie dam!!! :wściekła/y:

nie dam rady Was nadrobić:-:)-:)-(
przeczytałam tylko o przejściowych problemach Kasi- świadomie piszę przejściowych bo wiem, że wszystko dobrze się skończy:tak: tylko to fakt nie możesz za szybko odpuścić... niech się trochę po podlizuję :happy:

Hruda jak miło Cię widzieć chociaż na chwilkę no i mąż zrobił Wam świetny prezent :-)

uciekam na inne wątki tam dam rade nadrobić zaległości:-)

Atru, ja też dziś poszłam na łatwiznę z obiadem (a raczej kolacją:-p) i zrobiłam makaron z sosem ze słoika:-D. Ale cały dzień nas nie było, więc nie miałam kiedy zrobić.:sorry2:

Kurcze, jak mnie denerwują te zjeżdżające reklamy na forum! I nie da się ich zamknąć nawet jak się naciska krzyżyk. Też tak macie?

reklama
nie ja tak nie mam
w ogole to witam jakos tak nic nie pisze bo weny nie mam ale jestem podczytuje was
no i zapomnialam hanifka dwie noce mi przespala bez picia i budzenia jak zasypia po 20 tak wstaje dopiero ok 6 na mleczko i spi do 7:30

Do góry