Ja krokiety robie ze wszystkimi składnikami które wymieniłyście: pieczarki, miesko mielone, i kapuste... Pozatym lubie ryż smażony MNIAM... Kurczakiem w cieście zajadałam sie zawsze w pracy, ale nie z płatkami tylko z dodatkiem wiórków kokosowych i z sosem słodko-kwaśnym...
Tyle napisałyście że nie pamiętam co komu miałam odpisać...
Angel gratuluje chłopca :-) Co do ubierania butów to może nie tyle że nie daje rady ale już mi cieżko, naszczęście M. jeszcze mi pomagać nie musi...
Aniu ja sobie wczoraj żeberka napeklowałam, więc tylko usmażyłam i ugotowałam ryżyk do tego :-)
Co do prawka, to ja miałam iść teraz wiosną no ale niestety (tzn stety ;-)) nie wyszło i M. sam będzie szedł...
MiskaMieszkanie mamy tanio i w sumie zadowolona z niego jestem ale jak ostatnio remont sobie zaczęliśmy robić to sie załamaliśmy... Ściany tak krzywe że masakra, a podłoge to już wogóle pomine... Kupiliśmy nowe meble a ich nawet ustawić nie idzie bo wyglądają jakby trzęsienie ziemi przeszło... No ale 800zł a 1400(bo po tyle teraz wynajmują ale my na starych cenach jesteśmy) to jest różnica...
A mój M. dzisiaj był na wizycie u lekarza... hihihi... nie miałam mieć żadnych badań tylko mial wystawic zwolnienie więc M. poszedł sam... Śmiesznie to musiało wyglądać...
Strasznie mnie dzisiaj głowa boli, już w sumie od wczoraj, ale to przez tą okropną pogode, a jeszcze mój szkrabik dzisiaj tak wariuje że jak sie położe to spokoju nie mam... A moja siostra stwierdziła że mi brzuszek dużo nie urósł od świąt...