Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba ze znajde lekarza i dam mu wlape zeby napisal zgode ale jak na zlosc nie znam takiego co bierze 

Asiowo ja jazdy tez mialam na puncie, a egzamin bede zdawac na corscie, chewrolecie, albo na toyot-cie, dlatego sobie wykupilam jazdy i jutro bedzie toyota nio i nowy instruktor:-) podobno w tej szkole sa mlodzi i przystojni instruktorzy...nio i dobrze ucza:-)

Madzik! Nie mozesz sie denerować, na pewno zdasz!!! Tak ja jutro mój mężulek

wiem, powtarzam się:-)No w sumie to kazdy chyba sie rozpieszcza jezdzeniemU nas w sumie sytuacja nas zmusila bo nawet do spozywczego trzeba iesc dbre 30 min :/ a dopieo na jakies zakupy czy cos to masakra ! a autobusy kursuja ale niema rozkladow wogole takie to pokrecone , i nie wiadomo o ktorej jezdzi niby kilka na godzine)

ja bym tak nie umiała..., chociaż to pewnie kwiestia przyzwyczajenia...;-);-);-)