maszak
Fanka BB :)
Moja to samoNasza jak się budzi to ma oczy jak 5 złoty
jakby w ogóle nie spała.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja to samoNasza jak się budzi to ma oczy jak 5 złoty
jakby w ogóle nie spała.
Moja też, ten uśmiech potrafi trochę rozjaśnić perspektywę wstania mimo niewyspaniaMoja to samoi do tego rozdaje uśmiechy od ucha do ucha.
Moja to samoi do tego rozdaje uśmiechy od ucha do ucha.
Ja też się nie spodziewałam, że przy 1 (!) próbie można osiągnąć efekt, choć oczywiście wiedziałam że teoretycznie taka ewentualność występuje. A więc 100% skuteczności, jakby moje ciało wiedziało o tym, co w głowie siedzi - że nie wiem, czego chcęChyba dlatego, że się nie spodziewałam... o pierwszą ciążę starałam się kilka miesięcy (I nie sądziłam, że może być to takie łatwe).
No i superJa też się nie spodziewałam, że przy 1 (!) próbie można osiągnąć efekt, choć oczywiście wiedziałam że teoretycznie taka ewentualność występuje. A więc 100% skuteczności, jakby moje ciało wiedziało o tym, co w głowie siedzi - że nie wiem, czego chcęmiało jedną szansę i ją wykorzystało
Nie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwoNie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik![]()
O mam podobnieNie tęsknię, w końcu mam idealną cere, a po alko wyglądałam starzej. I nieważne czy to była cała butelka wina czy jedno piwo![]()
Bardziej przypominają mi się czasy kaca, fuu xD
A teraz jak mam chęć to pije Karmi. Klasyczne dla mnie najlepsze, a jaką mam laktacje przy okazji![]()
Nieeee, im jestem starsza, tym mniej lubię alkoholNie tęsknicie czasem za dobrym piwem albo lampką wina? Ja dzisiaj baaardzo tęsknię, jak ktoś lubi piwo, to polecam desperados virgin 0,0%, w miarę godny zamiennik![]()