Brownie1992
Moderator
Ej to one są wieśniarami, a nie myNo i wieśniary podczytujesz, no wiesz![]()

Pojebałaś role

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej to one są wieśniarami, a nie myNo i wieśniary podczytujesz, no wiesz![]()
Daj facetowi, będzie lepszy smakWiecie co? Kupiłam sobie wczoraj ananasa żeby żreć w tym tygodniu po owu
I dlatego los ze mnie zakpił i nie mam owu![]()
U mnie na pewno nawet Lisek nie dojeżdżaHIT! W tej apce lisek, co można kupić przywożą rzeczy za ok 10-30 min oprócz piwa i chipsów można kupić TESTY OWULACYJNE
Ja tam na wsi mieszkam to co się będę ukrywaćEj to one są wieśniarami, a nie my
Pojebałaś role![]()
Taaak.
Mojej pochwie smak jest obojętnyDaj facetowi, będzie lepszy smak.
Ja miałam więcej przed ciążą niż w ciążyKto nie miał wszystkich objawów ciąży poza ciążą niech pierwszy rzuci kamieniem!![]()
Ja też chcę! Ja też chcę! Do Łodzi na ramen przy okazji!![]()
Ja u mojego ostatnio byłam tak często, ze on mi oczy w Bożenę a gadka o tym co na obiad byłoMoja pani ginekolog nie nosi maseczkiI tak patrzymy na swoje gęby, tzn ja na gębę a ona na Bożenę
hihi
Yaaaaaaaaay!!!!!!! Cudnowne wiesci!ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm![]()
Ja coś kojarzę, jakaś youtuberka polecałaJa tam na wsi mieszkam to co się będę ukrywać
P.S. Ja nawet nie wiem co to Lisek![]()
Mojej pochwie smak jest obojętny![]()