Madame JS
Fanka BB :)
Dzięki za pamięć!@Madame JS a jak u Ciebie ? Wszystko dobrze się rozwija ?![]()
Tego jeszcze nie wiem... byłam na USG 12 dni temu, dziś idę na kolejne. Tak naprawdę dopiero się czegoś dowiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za pamięć!@Madame JS a jak u Ciebie ? Wszystko dobrze się rozwija ?![]()
Dawaj znać jak u Ciebie sytuacjaMiałam właśnie proponować dziewczynom że mogą robic zakłady
Rodzinie i znajomym pozwoliłam robić zakłady co do płci mojego malucha![]()
No patrz jak się wstrzylilam z pytaniem … w dzień USGDzięki za pamięć!
Tego jeszcze nie wiem... byłam na USG 12 dni temu, dziś idę na kolejne. Tak naprawdę dopiero się czegoś dowiem...
Ja, ze córkęDawaj znać jak u Ciebie sytuacja..p.s.obstswiam, że będziesz mieć synka
![]()
O kurcze trzymaj się Kochana. Słyszałam ponoc jest ból przy tym baloniku.Hej dziewczyny! Kuźwa jeszcze nie rodzę a już jestem cała obolała! 3 położne sprawdzały czy uda im się założyć balonik ..jednej mało nie wyj*bałam w zęby z bólu...sorry za przekleństwa ale bez kitu ..jak tak toboli to ja wysiadam
3 próby założenia balonika...ale w końcu się udało i czekamy do północy..potem zobaczymy ..chyba dlatego że mam macice w tylozgieciu i dlatego tak.
A tu na sali ze mną jest jakas rodzina z 3-4 letnim dzieckiem które w kółko ogląda bajki..i rumunka która ciagle gada przez tel na głośnomówiący z Rumuniąbez kitu niektórzy ludzie nie mają mózgów...a i jeszcze obok jest para która ciągle się kłóci
Spytałam o pojedynczy pokój ale póki co są full..także mam nadzieję że jak cos sie zwolni to mnie tam ulokują bo bez kitu co tu sie wyprawia![]()
No naprawdę niektórym brak kultury...teraz piguła wyprosiła jedną osobę od tych kłócących się bo można mieć 2 osoby odwiedzające a ta miała 3O kurcze trzymaj się Kochana. Słyszałam ponoc jest ból przy tym baloniku.. No niektórzy ludzie nie mają za grosz wstydu i zachamowan. Oby udało się mieć swój pokój cisza i spokój to największa ulga.
i tak masz stalowe nerwy. Mój mąż by im zaraz powiedział to nie targNo naprawdę niektórym brak kultury...teraz piguła wyprosiła jedną osobę od tych kłócących się bo można mieć 2 osoby odwiedzające a ta miała 3![]()
Ja miałam ochotę zacytować Manię z "samych swoich" : i ja mam tu rodzić?!i tak masz stalowe nerwy. Mój mąż by im zaraz powiedział to nie targ. Trzymam kciuki.
No naprawdę niektórym brak kultury...teraz piguła wyprosiła jedną osobę od tych kłócących się bo można mieć 2 osoby odwiedzające a ta miała 3![]()
Jak super, ze sie odezwałasHej dziewczyny! Kuźwa jeszcze nie rodzę a już jestem cała obolała! 3 położne sprawdzały czy uda im się założyć balonik ..jednej mało nie wyj*bałam w zęby z bólu...sorry za przekleństwa ale bez kitu ..jak tak toboli to ja wysiadam
3 próby założenia balonika...ale w końcu się udało i czekamy do północy..potem zobaczymy ..chyba dlatego że mam macice w tylozgieciu i dlatego tak.
A tu na sali ze mną jest jakas rodzina z 3-4 letnim dzieckiem które w kółko ogląda bajki..i rumunka która ciagle gada przez tel na głośnomówiący z Rumuniąbez kitu niektórzy ludzie nie mają mózgów...a i jeszcze obok jest para która ciągle się kłóci
Spytałam o pojedynczy pokój ale póki co są full..także mam nadzieję że jak cos sie zwolni to mnie tam ulokują bo bez kitu co tu sie wyprawia![]()