aurii_orelii
Fanka BB :)
ale to się pali w tym czymś? to nie wygodne. Papierosek musi się mieścić między paluszkaamipapieroscoś jak iqos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to się pali w tym czymś? to nie wygodne. Papierosek musi się mieścić między paluszkaamipapieroscoś jak iqos
taaaak bo to tytoń podgrzewany, bez tych całych substancji smolistychale to się pali w tym czymś? to nie wygodne. Papierosek musi się mieścić między paluszkaami![]()
Dziewczyny, a macie już wybrane imiona dla dziecięcia?
Jak u mnie będzie dziewczynka, to Róża, a jeśli chłopiec, to nie wiem![]()
Ale macie szansę, nawet jeśli nie naturalnie to mówiłaś, że in vitro jest akceptowalne. Wiem, że boisz się rozczarowania i nie każę Ci imion wybierać.. A trochę wiary i pozytywnego myśleniano nie wiadomo - tak racjonalnie podchodząc do tego, to nie wiadomo. Mamy ograniczony czas, wyniki nie są dobre, więc może się zdarzyć tak, że będziemy musieli akurat to marzenie odłożyć na półkę, nie mamy zamiaru walczyć latami, do skutku, bo nie mamy tych latWięc nie nadajemy temu marzeniu imion, ja nie wyobrażam sobie jakby miało wyglądać albo jakie cechy odziedziczy po mnie, a jakie po mężu. Cała swoją energię i myśli skupiam na tu i teraz, bo myślę, że jak to marzenie będzie miało imię, jakieś moje wyobrażenie co do wyglądu czy charakteru, jeśli nabierze ludzkiego kształtu, to jeżeli się nie uda, to będzie mi trudniej
eeee to wolę zapalic raz na jakiś czas ale klasycznego dymiącego smąkataaaak bo to tytoń podgrzewany, bez tych całych substancji smolistych![]()
ja nie paliłam 4 lata i teraz sie wkręciłam w to, 2-3 papieroski dziennieeeee to wolę zapalic raz na jakiś czas ale klasycznego dymiącego smąka![]()
Gratuluję ciążyO jest już beta! 9,87![]()
tez nie paliłam 4 lata, ale ostatnio głupia wróciłam (fakt faktem może 1 dziennie - ale zawsze). Dokończe paczkę i koniec. ALko też rzucam... chociaż z tym ciężej. Ale już jestem tuż tużja nie paliłam 4 lata i teraz sie wkręciłam w to, 2-3 papieroski dziennie![]()
ja tak samo mamtez nie paliłam 4 lata, ale ostatnio głupia wróciłam (fakt faktem może 1 dziennie - ale zawsze). Dokończe paczkę i koniec. ALko też rzucam... chociaż z tym ciężej. Ale już jestem tuż tuż![]()
Gratuluje wszystkim dziewczynom kreseczek i pięknej bety, oby wszystko poszło dobrzeDziewczyny, a macie już wybrane imiona dla dziecięcia?
Jak u mnie będzie dziewczynka, to Róża, a jeśli chłopiec, to nie wiem![]()