Już myślałam,że nie doczytam Was.
Właśnie zadzwonił S i powiedział,że w Tesko jest taka promocja z okazji Dnia Dziecka i do 1.06, czy 31.05 wszystkie zabawki są o 20% taniej po 22.
Dziewczyny powiedzcie czy dobrze robię.
W niedzielę jest wyjazd autokarem do Poznania do ZOO. Jedzie około 20 dzieciaków ( średnia wieku 4-5lat) z rodzicami. Ja też miałam jechac z Adasiem. Ale czy to rozsądne. Autokar pełen dzieciaków, upał, wrzask, a Adaś nie chętnie mi sypia, nie może usiedziec w jednym miejscu, ciągle musi chodzic( czworakowa) a droga około 2-2,5 godzin. I ja się umęczę i on. Jak myślicie dobrze zrobiłam, że nie jadę. Proszę o opinię
Ja chyba nie pojechałabym. Znając moje dziecko,ale każdy maluch jest inny.
o qrcze już maleństwa sadzacie na nocniczki? Ja myślałam o tym, ale chyba też trzeba spróbować. Ktoś mnie kiedyś zapytał czy jest różnica między nocniczkami dla chłopców i dziewczynek? Jest????
My też musimy kupić. Dla chłopców są takie bardziej jajowate i mają to coś z przodu miedzy nóżkami bardziej wystające. W razie jakby pituś został między nóżkami i siuśki wystrzeliły w przód,a nie na dół

;-)
Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju.

Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-

-

-(
Tak sobie myślę i wymyśliłam 2 powody. Albo to jest zazdrość, chęć zwrócenia na siebie uwagi. Często starsze rodzeństwo uwstecznia sie przy młodszym. Albo dzieje się coś niedobrego. Może ma jakiegoś stresa w przedszkolu?
Oj mamuśki. Na TV przyjdzie czas
Dziewczyny nie wiem co się dzieje od wczoraj mam okropne trudności z otworzeniem strony forum, a o danym wątku nie wspomne
otwieram kilkakrotnie jedną strone. To nie przez prędkość bo inne strony chodzą mi jak burza
Dzisiaj też nie moglam wejść. Co chwila zawieszały mi się strony.
U dziadków bylo fajnie. Wyspałam się,bo zmorzylo mnie i po 23 byłam już w łózku. A mój synuś wymyślił sobie,że zajdzie z łóżka. Mamusia smacznie spała,a synuś wycofał się w nogi i wpadł między wersalkę,a ścianę. Obudzilo mnie pukanie i lekkie postękiwanie. Prawie nie było go widać zza tej wersalki. Kurna ale spanikowana byłam jak usiadłam na łózku,a jego tam nie bylo

Aaa, dostałam resztę ciuszków z Pampersa.
Kupujecie te pampersy Sleep and Play? Jak kupiłam dzisiaj z ciekawości i już nie kupię.