reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

To zapraszam na Bródno, tam są wszystki 3. To po drodze do parku na spacerek:-)

Chętnie, ale najpierw musimy wyzdrowieć na tip-top żeby Was nie zarazić :-)

AsiaKC, i jak dziś na kontroli było? Czy Łukaszek już zdrowy?

Nie byliśmy dziś, idziemy jutro na 11.20. Dziś popołudniu w przychodni była tylko taka beznadziejna lekara której nie trawię :baffled: Zresztą dziś przez cały dzień załatwiałam przegląda i hak w aucie :no::dry:

reklama
Majandra dzięki za informacje o kremie jutro pójdę kupić zielony

Tygrysku ale fajny ten Twój piesio taki wierny czekała na panią a może ma taki cichy układ z panem żeby pani pilnować;-);-)

Dti Iza Luandzia życzę udanego spotkania i czekam jutro na foto relację:-):-):-)

Atru
udanej wyprawy jutro z pierworodnym życzę, oczywiście zdjęcia z wycieczki mile widziane:-):-):-)

Kasiu gratuluję pierwszych kroczków synka

Klavell gdzie się podziewasz??? Mam do Ciebie masę pytań bo wybieramy się we wrześniu do Turcji na wycieczkę z Igorkiem i mam sto pytań do........ ale to na piva Ci wyślę żeby nie zaśmiecać dziewczynom wątku. A tak swoją drogą to troszkę się boję jak mały zniesie podróż itd itp

Kasiu! Gratuluje chodziarza :-D

Atru - nie przejmuj się - na pewno okaże się że z Tymkiem jest wszystko ok!!! Może miał fanaberię i pediatrze nie chciał pokazać jaki on fajny chłopak ;-) Zobaczysz że u rehabilitanta będzie wszystko ok. Pediatrzy czasem są przewrażliwieni (chociaż ja wolę takiego co chucha i dmucha i wysyła do specj bo nie jest pewien tego czy tamtego, niż takich co udają wszechwiedzących i olewają dziecko i mogą coś przegapić).

Już myślałam,że nie doczytam Was.

Właśnie zadzwonił S i powiedział,że w Tesko jest taka promocja z okazji Dnia Dziecka i do 1.06, czy 31.05 wszystkie zabawki są o 20% taniej po 22.

Dziewczyny powiedzcie czy dobrze robię.

W niedzielę jest wyjazd autokarem do Poznania do ZOO. Jedzie około 20 dzieciaków ( średnia wieku 4-5lat) z rodzicami. Ja też miałam jechac z Adasiem. Ale czy to rozsądne. Autokar pełen dzieciaków, upał, wrzask, a Adaś nie chętnie mi sypia, nie może usiedziec w jednym miejscu, ciągle musi chodzic( czworakowa) a droga około 2-2,5 godzin. I ja się umęczę i on. Jak myślicie dobrze zrobiłam, że nie jadę. Proszę o opinię
Ja chyba nie pojechałabym. Znając moje dziecko,ale każdy maluch jest inny.

o qrcze już maleństwa sadzacie na nocniczki? Ja myślałam o tym, ale chyba też trzeba spróbować. Ktoś mnie kiedyś zapytał czy jest różnica między nocniczkami dla chłopców i dziewczynek? Jest????
My też musimy kupić. Dla chłopców są takie bardziej jajowate i mają to coś z przodu miedzy nóżkami bardziej wystające. W razie jakby pituś został między nóżkami i siuśki wystrzeliły w przód,a nie na dół:-D;-)

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(
Tak sobie myślę i wymyśliłam 2 powody. Albo to jest zazdrość, chęć zwrócenia na siebie uwagi. Często starsze rodzeństwo uwstecznia sie przy młodszym. Albo dzieje się coś niedobrego. Może ma jakiegoś stresa w przedszkolu?

czy wasze dzieciaczki też lubią teletubisie??? wlaśnie lecą na ccb a Mati jak uslyszal śmiech sloneczka to z końca pokoju lecial żeby nie przegapić swojego serialu:-D:-D:-D wlaśnie siedzi zapatrzony w TV:tak:
Oj mamuśki. Na TV przyjdzie czas:no:

Dziewczyny nie wiem co się dzieje od wczoraj mam okropne trudności z otworzeniem strony forum, a o danym wątku nie wspomne :wściekła/y: otwieram kilkakrotnie jedną strone. To nie przez prędkość bo inne strony chodzą mi jak burza :dry:
Dzisiaj też nie moglam wejść. Co chwila zawieszały mi się strony.

U dziadków bylo fajnie. Wyspałam się,bo zmorzylo mnie i po 23 byłam już w łózku. A mój synuś wymyślił sobie,że zajdzie z łóżka. Mamusia smacznie spała,a synuś wycofał się w nogi i wpadł między wersalkę,a ścianę. Obudzilo mnie pukanie i lekkie postękiwanie. Prawie nie było go widać zza tej wersalki. Kurna ale spanikowana byłam jak usiadłam na łózku,a jego tam nie bylo:szok::szok:
Aaa, dostałam resztę ciuszków z Pampersa.

Kupujecie te pampersy Sleep and Play? Jak kupiłam dzisiaj z ciekawości i już nie kupię.

witam z rańca
Kasia Szyma piewrsze kroki postwił 19 czerwca (sprawdziłam w jego albumie bo obaj są z jednego dnia i miesiąca) a tak na całego zaczął chodzić 3 lipca dosłownie wszędzie i tylko na nogach przestał raczować, i szybciutko ci się mały rozwija ale patrząc na zdjątka to jest szczuplutki w porównaniu do małego Szymka :))
justynka ja też kupiłam te pampersy sleep&play i uważam że heapy są lepsze ale ja byłam w takim markecie że heapy kosztowały majątek a te były w promocji i musze w te pędy skoczzyć do netto czy biedronki bo tam często jest promocja na heapyy

Justyna znajomy kupił i dał Nam wypróbować jedną pieluszke :dry::no: miałam zamiar kupic, ale też nie kupie badziewie takie,że ho ho. Etka kiedyś kupiła i pisała,że nawet spoko to ciekawe czy wszystkie pieluszki są takie same.

My już na nogach od 7 :-) Kubala obudził się o 5,30 zapodałam mu mleczko i pospał do 7 ufff wyspałam się :D

Nuśka fajnie turcja :-) ile trwa tam lot???

tak myslalam że wszystkie jeszcze śpicie:dry: a Mati dziś zrobil pobudke o 4.55:szok::szok::szok::-( no i ja mam już posprzątane i obiad przygotowany a Mati się bawi w lóżeczku:tak: pewnie zaraz pójdzie spać:tak::-):-)

reklama
Kupujecie te pampersy Sleep and Play? Jak kupiłam dzisiaj z ciekawości i już nie kupię.

Mam zapas na 2 miesiące bo teściowa mi pokupowała :tak:

Justyna znajomy kupił i dał Nam wypróbować jedną pieluszke :dry::no: miałam zamiar kupic, ale też nie kupie badziewie takie,że ho ho. Etka kiedyś kupiła i pisała,że nawet spoko to ciekawe czy wszystkie pieluszki są takie same.

Bynajmniej mój nie ma chociaż po nich uczulenia a po Biedronkowych i Happy ma :tak: Na oryginalne mnie nie stać :no:
A mogę wiedzieć dlaczego one są takie kijowe?????

Ja mykam dzisiaj po skierowanie na szkolenie :-) Otwierają nam w końcu na wiosce supermarket NETTO i trzeba podlecieć i popatrzeć na promocje ;-) A potem zostawiamy dzieciaki babci uśpione i idziemy na koncert FEEL-a i SUMPTUASTIC. Jutro też są jakieś koncerty, tylko nie wiem czy dam już radę he,he

Do góry