reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Tak ta dlugodzialajaca na noc. Widzisz. Przy Tobie czlowiek na pewno nauczy sie wiecej niz juz mysli ze wie. Bo przeciez powinnam wiedziec🤦‍♀️ pomogly mi Twoje rady z kanapkami i zapewne pomoga i te ze sztywna godzina, chociaz wiedzialam ze mam sie trzymac jednej godziny. No ale ja nie mialam nigdy spotkania z jakas pielegniarka, ktoraby wytlumaczyla watpliwosci tu czy tam 😑 a bylam i na nfz i prywatnie w pierwszej ciazy. Teraz to juz nawet nikt nie pytal czy pamietam zasady. Jak nie dopytalam na poczatku tak pewnie uznali ze wiem.
Czlowiek uczy sie cale zycie :-)
Dobrze, że mamy siebie na forum😁❤️
Jak po świętach? U mnie na szczęście zakończyły się wyskoki i wszystko wróciło na stare tory. Ale przyznam się, że praktycznie nie pojadlam w te święta, myślałam, że chociaż jakimiś innymi ( zdrowymi) smakołykami podjem, a jakoś nie było ochoty. Chyba przez tą całą bieganinę 🤷

Dobrze, że mamy siebie na forum😁❤️
Jak po świętach? U mnie na szczęście zakończyły się wyskoki i wszystko wróciło na stare tory. Ale przyznam się, że praktycznie nie pojadlam w te święta, myślałam, że chociaż jakimiś innymi ( zdrowymi) smakołykami podjem, a jakoś nie było ochoty. Chyba przez tą całą bieganinę 🤷

U mnie tez 2 dni swirowaly cukry na czczo i nie mialam pojecia skad jak i dlaczego. Dzis troche lepiej ale jak dalej bedzie na styk to sie wkurze.

Juz powoli bola te dawki insuliny i musle czy nie dzielic, ale to zas 2 wklucia a nie jedno 😑

Nie lubie cukrzycy ciazowej. A ksz ksz... silo nieczysta 🤪

A dzis przyjezdza do pomocy moja mama... tydzien zaburzonego wzglednego spokoju 🥴 zwariuje :-p

U mnie tez 2 dni swirowaly cukry na czczo i nie mialam pojecia skad jak i dlaczego. Dzis troche lepiej ale jak dalej bedzie na styk to sie wkurze.

Juz powoli bola te dawki insuliny i musle czy nie dzielic, ale to zas 2 wklucia a nie jedno 😑

Nie lubie cukrzycy ciazowej. A ksz ksz... silo nieczysta 🤪

A dzis przyjezdza do pomocy moja mama... tydzien zaburzonego wzglednego spokoju 🥴 zwariuje :-p
Haha rodzice, czy teściowie w dłuższych odwiedzinach to zawsze wyzwanie, każdy ma swoje nawyki 🙈🙈🙈
Jak to bola? Im więcej tym coś się dzieje? Koleżanka właśnie mi raz powiedziała, że na koniec ciąży to już płakała jak wbijała sobie insulinę,ale dużo schudła na diecie cukrzycowej i podejrzewała też, że to może przez to 🙄a kończyła chyba jakoś na 16 jednostkach insuliny.

Hej. Wysłałam dzienniczek dietetyczce i czekam na wyrok 😛
Kiepski dzień mam dzisiaj od rana mi twardnieje brzuch ,jestem jakbym połknęła balon,w łazience nie byłam więc jak jutro do południa nie pójdę to wjedzie znowu syropek 🤷
Mała od wczoraj szaleje i ćwiczy w brzuchu.
Kłuje mnie trochę w środku ale mam nadzieję,że to nie szyjka . 😏

A zamiast syropku nie probowałyście musów owocowych, śliwka i te sprawy, ale w sumie wszystkie smaczne 😄 i potrafią działać cuda.
Cukier mają tylko ten z owoców.

reklama
Do góry