A już wypuścili Was do domku? Może skonsultuj to z położną środowiskową jeżeli masz taką opcję?Kurde martwię się bo jestem 4 dni po porodzie a odchody pologowe coś mi się zatrzymały. Caly dzień skąpe a teraz prawie nic. Zawsze coś![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A już wypuścili Was do domku? Może skonsultuj to z położną środowiskową jeżeli masz taką opcję?Kurde martwię się bo jestem 4 dni po porodzie a odchody pologowe coś mi się zatrzymały. Caly dzień skąpe a teraz prawie nic. Zawsze coś![]()
Dobrze, że mamy siebie na forumTak ta dlugodzialajaca na noc. Widzisz. Przy Tobie czlowiek na pewno nauczy sie wiecej niz juz mysli ze wie. Bo przeciez powinnam wiedziecpomogly mi Twoje rady z kanapkami i zapewne pomoga i te ze sztywna godzina, chociaz wiedzialam ze mam sie trzymac jednej godziny. No ale ja nie mialam nigdy spotkania z jakas pielegniarka, ktoraby wytlumaczyla watpliwosci tu czy tam
a bylam i na nfz i prywatnie w pierwszej ciazy. Teraz to juz nawet nikt nie pytal czy pamietam zasady. Jak nie dopytalam na poczatku tak pewnie uznali ze wiem.
Czlowiek uczy sie cale zycie :-)
Kurde martwię się bo jestem 4 dni po porodzie a odchody pologowe coś mi się zatrzymały. Caly dzień skąpe a teraz prawie nic. Zawsze coś![]()
Dobrze, że mamy siebie na forum
Jak po świętach? U mnie na szczęście zakończyły się wyskoki i wszystko wróciło na stare tory. Ale przyznam się, że praktycznie nie pojadlam w te święta, myślałam, że chociaż jakimiś innymi ( zdrowymi) smakołykami podjem, a jakoś nie było ochoty. Chyba przez tą całą bieganinę![]()

Haha rodzice, czy teściowie w dłuższych odwiedzinach to zawsze wyzwanie, każdy ma swoje nawykiU mnie tez 2 dni swirowaly cukry na czczo i nie mialam pojecia skad jak i dlaczego. Dzis troche lepiej ale jak dalej bedzie na styk to sie wkurze.
Juz powoli bola te dawki insuliny i musle czy nie dzielic, ale to zas 2 wklucia a nie jedno
Nie lubie cukrzycy ciazowej. A ksz ksz... silo nieczysta
A dzis przyjezdza do pomocy moja mama... tydzien zaburzonego wzglednego spokojuzwariuje
![]()
To niestety nie działa. Śliwka , kefir,siemię,owoce to stała rzecz w moim menuA zamiast syropku nie probowałyście musów owocowych, śliwka i te sprawy, ale w sumie wszystkie smacznei potrafią działać cuda.
Cukier mają tylko ten z owoców.
To niestety nie działa. Śliwka , kefir,siemię,owoce to stała rzecz w moim menuKawa dawała radę jak jej nie pilam codziennie
![]()
U mnie woda daje radę,ale muszę się bardzo pilnować i wypijac te minimum 2l dziennie . Jak pofolguje to korekTe w tubce mieszane są super, podjadam dziecku
Ale u mnie siemię lniane rano i wieczorem też daje radę![]()