amusedxxx
Moderator
nie wiem jak można inaczejJa też zżeram paczkę na raz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem jak można inaczejJa też zżeram paczkę na raz![]()
Ja to jak mam zbolały żołądek to lubię się leczyć czipsikami, od razu mi lepiej.nie wiem jak można inaczejtylko osobiście staram się brać mniejsze paczki bo potem chce mi się haftować
![]()
torbiel 7cm, po leczeniu pękła/ wchłonęła sieCześć.
Nowotwór niezłośliwy jajnika, czyli właściwie co?
walsnie spojrzalam ze nie ma babyplanów z kubeczkiem na amazonPolecacie te z easy home?
my robimy testy LH przed owulacją w nie poA jak zapatrujecie sie na LH testy?
Bo ja naogladalam sie TTówi wczoraj zrobilam 2, dzisiaj jeden. Ciemnieje, ale bez szału...
skoro już jesteś po owulacji to nie ma sensu robić testówA jak zapatrujecie sie na LH testy?
Bo ja naogladalam sie TTówi wczoraj zrobilam 2, dzisiaj jeden. Ciemnieje, ale bez szału...
A jak zapatrujecie sie na LH testy?
nope, tu nie wierzymy w takie rzeczy, wierzymy, że testy owulacyjne służą do wykrywania owulacji, ciążowe do wykrywania ciąży, nie na odwrót, nie zamiennie, lubimy fakty naukowe, nie przepadamy za mitamiCzytalam, ze w ciąży LH sie zwiększa, bo jest niemal identyczne jak hcg i pomaga utrzymac ciążę