LU36
Fanka BB :)
To tez cenna informacjaMi nie badali w dniu transferu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tez cenna informacjaMi nie badali w dniu transferu
ja miałam zbadać 2 dni przed transferem i jak byłby niższy od 20 to miałam dołożyć prolutexDziewczyny jak miałyście transfer na cyklu sztucznym to jaki miałyście poziom progesteronu w dniu transferu? Ja mam transfer jutro, dziś badałam progesteron na zlecenie kliniki i wyszedł 13,9. Nie za niski? Ja na naturalnym cyklu po owulacji mam zazwyczaj poziom 20-24…wiem ze jak coś to jutro mi dołożą jeszcze większa dawke ale jestem ciekawa czy jest jakiś optymalny poziom..?
Przykro mi kochana.Pierwsza procedura, jedna blastka, pierwszy i jedyny transfer. Nie mam mrozakow.
Dla pocieszenia dziewczyny ja mam 39 lat i 3 zdrowe blastki bardzo dobrej jakości. Wiec wiek nie jest zawsze wyznacznikiem, aczkolwiek pewnie częściej jest trudniej niż łatwiej…nie traćcie wiaryPrzykro mi kochana.Niestety im bliżej 40 roku życia tym trudniej o blastki i udany transfer, ale zawsze jest szansa. Trzeba tylko próbować. Ja mam 44 lata i za 3 tyg transfer.
Niskie amhCzemu nie załapałaś się na dofinansowanie ?
Ja miałam coś ok 30Dziewczyny jak miałyście transfer na cyklu sztucznym to jaki miałyście poziom progesteronu w dniu transferu? Ja mam transfer jutro, dziś badałam progesteron na zlecenie kliniki i wyszedł 13,9. Nie za niski? Ja na naturalnym cyklu po owulacji mam zazwyczaj poziom 20-24…wiem ze jak coś to jutro mi dołożą jeszcze większa dawke ale jestem ciekawa czy jest jakiś optymalny poziom..?
Podziwiam za siłyPrzykro mi kochana.Niestety im bliżej 40 roku życia tym trudniej o blastki i udany transfer, ale zawsze jest szansa. Trzeba tylko próbować. Ja mam 44 lata i za 3 tyg transfer.
A 0,8 nie pozwoli już na refundację na leki?Podziwiam za siły. Też je znajdę za jakiś czas
. Ja mam 36 lat. A powiem ze w międzyczasie jak się przygotowywaliśmy do punkcji to tak sama dla siebie zbadałam jeszcze raz amh I z wyniku o.396 podskoczyło do 0.8. Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe...
Muszę się umówić do kliniki i dowiedzieć się co i jakA 0,8 nie pozwoli już na refundację na leki?