Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj w nocy dojrzałam już ten wątek, konto gimbal girl czy jakoś tak, pojawiła się tu na wątku chyba w tym miesiącu![]()
Plytkowy do dupy, patrz u Oli jaka kreska w strumieniowym a jaka przy takiej becie na plytce. Ale ten strumieniowy tez ma cień- no ja robilabym betę jak nic, tym bardziej 10 dni po.Na tym płytkowym nie widzę zupełnie nic, na strumieniowym jakby cień.
Na tym płytkowym nie widzę zupełnie nic, na strumieniowym jakby cień.
przy becie 4 tys już możnaNa tym płytkowym moja koleżanka z forum miała ledwo widoczną kreskę i zaczęła płakać, że znowu beta spada bo to był kolejny jej test ... pojechała szybko na betę. A tam beta przyrost ponad 100%, a sama beta ponad 400(obecnie ta "beta" jest już na świecie) to jest test który można jak @pluto_nova zrobić sobie na pamiątkę jak się ma betę 8 tys.
![]()
Jebitnieprzy becie 4 tys już można![]()