reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

patrząc po temperaturze to bym powiedziała, że owu jeszcze nie było i bym w tych okolicznościach obstawiała, że może być dzisiaj - daj znać jak jutro temperatura ;)

U mnie fatalnie bolał brzuch w niedzielę wieczór 23.04 a pik wyszedł 22.04, a po temperaturze w gorę premom ocenił, ze poniedziałek to 1 dzień po, u mnie to by się zgadzało. Moze u Ciebie przesunięcie o ten 1 dzień.
Pierwszy pozytywny owulak w niedziele rano, po 16 mialam najciemniejszy kolor. Wczoraj wlecialy 2 drinki ale to chyba by zawyzylo wykres… dzisiaj test owu negatywny ale nadal dosc wysoki. Inna apka . **** wie 🙈

Załączniki

• 2F28D35A-AC2A-40F1-B5C9-71ED3AE6F5C7.png
    2F28D35A-AC2A-40F1-B5C9-71ED3AE6F5C7.png
    41,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Pierwszy pozytywny owulak w niedziele rano, po 16 mialam najciemniejszy kolor. Wczoraj wlecialy 2 drinki ale to chyba by zawyzylo wykres… dzisiaj test owu negatywny ale nadal dosc wysoki. Inna apka . **** wie 🙈
Jeżeli owulak pozytywny był w niedziele, to owu może wystąpić do 48 h, więc może dziś (na spadek temperatury) wystąpi? Jeżeli jutro temp pójdzie to góry, to będzie jaśniejsza sytuacja

Jeżeli owulak pozytywny był w niedziele, to owu może wystąpić do 48 h, więc może dziś (na spadek temperatury) wystąpi? Jeżeli jutro temp pójdzie to góry, to będzie jaśniejsza sytuacja
Ale ginekolog stwierdził w usg ze jest po. I faktycznie skok jest spory i moim zdaniem wykres ocenił wlasciwie, dziś 1 dzien po. A na wszelki wypadek "dobzykaj" ze 2 dni jeszcze 😁😁😁

reklama
no tak, coś nie połączyłam wątków z gin ;D Szkoda, że te nasze organizmy jakiś bardziej czytelniejszych znaków nie dają na tą owu
Kurcze, to ja chyba zmieszałam 2 osoby. Wika byla u gina ? A Kasia ty nie ? Przepraszam mam zaćmienie umysłu, dobrze Panda radzi, moze być jeszcze nie po a w trakcie owulki - sex konieczny 3 dni jeszcze, na wszelki , przepraszam dziewczyny, zamieszałam.

Do góry