Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to już tak niedługo! Zazdro!Poproszę 2 maj
Ja się zapisuje w terminie małpyto już tak niedługo! Zazdro!![]()
też próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałógJa się zapisuje w terminie małpyniby mogłabym już zatestować ale boje się rozczarowania. Wole poczekać do @
Ja w domu zero testówteż próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałóg![]()
zazdroszczę stalowej silnej woli, ja już wczoraj zrobiłam najazd na rossmanna xdJa w domu zero testów![]()
Szalona, ja mam całą szufladęJa w domu zero testów![]()
Długo się staracie?też próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałóg![]()
Jak zajdziesz to sklep otworzyszSzalona, ja mam całą szufladę![]()
Zostawię sobie na starania o drugie dziecko albo wysikam wszystkieJak zajdziesz to sklep otworzysz![]()