Wika.00
Fanka BB :)
coś w tym jest bo jak mi dokucza żołądek to nie wejdą mi żadne surowe warzywa, tofu czy inne "zdrowe rzeczy". Ale np pizza margeritka jak najbardziej![]()
Zgadza się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś w tym jest bo jak mi dokucza żołądek to nie wejdą mi żadne surowe warzywa, tofu czy inne "zdrowe rzeczy". Ale np pizza margeritka jak najbardziej![]()
Na problemy żołądkowe zawsze coca cola u mnie
Ja po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.Zgadza sięja mam zapalenie żołądka więc u mnie bóle i mdłości to norma i wyobraźcie sobie, że jak zjem świeżego ogórka albo paprykę to będę zdychała dwa dni ale już po tabliczce czekolady albo mcdonaldzie nic mi nie jest
![]()
Ja po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.
Za to dzis rano 5.45 obudzilo mnie zakłucie w brzuchu, a potem przeszla fala bolu po żołądku i spokój. Niejedna napisałaby "wgryza się"
@MyszkaMiki30 jak temperatura?
Akurat masz 6DPOJa po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.
Za to dzis rano 5.45 obudzilo mnie zakłucie w brzuchu, a potem przeszla fala bolu po żołądku i spokój. Niejedna napisałaby "wgryza się"
@MyszkaMiki30 jak temperatura?
Czekamy na rozwój sytuacji, spadek na implantacje i bam w goręAkurat masz 6DPOtrzymam
za cionsz
![]()
Ja mam spadek![]()
HahaTak sie wczoraj wszystkie rozpisały o piciu alko - że dziś kaca mają i śpią - normalka - taki wiekpić nie trzeba wystarczą wspomnienia
Weekend jest, daj im żyćTak sie wczoraj wszystkie rozpisały o piciu alko - że dziś kaca mają i śpią - normalka - taki wiekpić nie trzeba wystarczą wspomnienia