reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Czesc dziewczyny!
Piękny dzień się zapowiada😁 liczylam na jakąś kreskę i niestety doczekałam się pierwszego spadku, więc najpewniej będzie to cykl jak co cykl, a tak pięknie szło w gorę.🙃🫠
@MyszkaMiki30 a u Ciebie jak?

Załączniki

• Screenshot_20230501_062055_Flo.jpg
    Screenshot_20230501_062055_Flo.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Czesc dziewczyny!
Piękny dzień się zapowiada😁 liczylam na jakąś kreskę i niestety doczekałam się pierwszego spadku, więc najpewniej będzie to cykl jak co cykl, a tak pięknie szło w gorę.🙃🫠
Moze implantacja? Nie trać nadziei:) wszystkie wiemy ze kazdy cykl jest rozny i w tym, w ktorym najmniej sie spodziewamy wypadaja dwie krechy:)

Moze implantacja? Nie trać nadziei:) wszystkie wiemy ze kazdy cykl jest rozny i w tym, w ktorym najmniej sie spodziewamy wypadaja dwie krechy:)
A jak u Ciebie dzis?
Jeszcze żarłam ananasa przedwczoraj i kupiłam nospę, jakby brzuch dokuczał, a tu spadeczek, oczywiście jeszcze wcześnie, więc załamki nie ma, 2 dni rostrzygające, potem to już tylko lanie wody nadziei bez nadziei będzie 😁😄

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!
daj po spać 😝😅

Załączniki

• 1bc9ebb8-5fb6-47c0-961f-2a27bd097516.jpeg
    1bc9ebb8-5fb6-47c0-961f-2a27bd097516.jpeg
    29,1 KB · Wyświetleń: 91
Dzień dobry dziewczęta w maju!
U nas mąż chory, jakieś problemy żołądkowe i nie potrzonowaliśmy. Ale mam nadzieję, że dziś lub jutro się uda. Czekam na 2 siuśki żeby zrobić owulaka 🙂
Dzień dobry😉 ja oczywiście w pracy, na szczęście dzisiaj kończe szybciej.

Współczuję mężowi😕, miejmy nadzieję, że szybko mu się polepszy 🙂 i będziecie mogli podziałać😉

reklama
Do góry