AnnMar88
Moderator
Oj oj... aż ślinka cieknieZapraszam bo mam ich dwa gary![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj oj... aż ślinka cieknieZapraszam bo mam ich dwa gary![]()
Ja to też typowy bladzioch, jak się opalę to zawsze na czerwono, skóra schodzi i potem jestem jeszcze bielsza niż przed opalaniemja jestem bladzioch ale mój mąż jest cały rok taki fajny marchewkowy, oby te nasze bobo karnację miało po nim![]()
U mnie dwoje na troje styczeń, jedno marzecWitam wszystkie Majóweczki! Mam nadzieję, ze już od jutra wysyp kresekI potem noworocznych bobasów!
Ja nie zauważyłam zmiany wdrażając siłowe, ale też nie są one mega bardzo intensywne.Dziewczyny czy któraś zauważyła żeby cwiczenia opóźniały owulacje?
2 miesiące temu wróciłam do ćwiczeń siłowych i w tamtym cyklu owulacja 16 dc. Wcześniej miałam 13-14 dc, ale akurat testowalam NAC więc o obwiniłam jego. Teraz biorę Lamette 12 dc, owulak 0.12. Myślałam, że przy stymulacji owulacje beda mocniej odczuwalne i szybsze. A tu lipa. Jajniki mnie nie bolą, śluzu nie ma, owulaki blade. I zastanawiam się czy ćwiczenia mają na to wpływ.
Ja mam to szczęście, że od razu w brąz ide. Chyba nigdy nie spaliłam sie na raka, i w ogóle się nie spalilam....Ja to też typowy bladzioch, jak się opalę to zawsze na czerwono, skóra schodzi i potem jestem jeszcze bielsza niż przed opalaniema mój M jak się opali, to jak się zjara, to potem ta opalenizna mu tak się w brąz zamieni
![]()