W końcu zrobiłam ale mina dziecka nie wyraża nic pozytywnego. Raczej ma taką minę jakby planował zemstę na matceDzisiaj pare selfikow zrobiłam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W końcu zrobiłam ale mina dziecka nie wyraża nic pozytywnego. Raczej ma taką minę jakby planował zemstę na matceDzisiaj pare selfikow zrobiłam![]()
10:03Poważnie ? To może teraz prędzej zapamiętamja wieczorem a Ty ?
Kręci głową jak sowa. Mało sobie łebka nie przekręci.To tak samo aż strach patrzeć jakie gimnastyki potrafi robić.
No właśnie. Najlepiej napisz, co byś chciała zrobić i wykminimy tak, żeby było jak najkorzystniej@MamaM. Hmmm żeby Ci ta kadrowa nie zrobiła tak, że będziesz stratna... Chcesz być rok na urlopie, czy planowałas (przed zmianą przepisów) podzielić się z mężem?
Haha a ja nie mogę zapamiętać minut, wiem mniej więcej o której urodziłam10:03
A nie masz w książeczce ? Albo na opasce dziecka ?Haha a ja nie mogę zapamiętać minut, wiem mniej więcej o której urodziłam![]()
Mam, ale i tak nie mogę zapamiętaćA nie masz w książeczce ? Albo na opasce dziecka ?
ważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imięMam, ale i tak nie mogę zapamiętaćnie żeby mnie to jakoś martwiło.
A ja długo nie wiedziałam/nie pamiętałam o której - mąż mi przypominałważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imię![]()
A wyobraź sobie, jak pracownicy podpisują deklarację PZU. I tam jest pytanie o datę ślubuważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imię![]()