Lauritaa
Moderator
dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Remington Keratin Protect- niezawodna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Ja byłam na wszystkim i było superLubicie Energylandie? Boże, ja byłam raz w życiu bo tak daleko mamy. Niby ogromne kolejki były ale się zajebiscie bawilam, mogłabym jeździć i się kręcić godzinami xD Moja top atrakcja to Aztec Swing, konkretnie się darlam na tym![]()
Mam bardzo podobny model prostownicy, która uwielbiam i właśnie zaczęła się psuć po 11 latach uzywania. Wyłącza się po każdym prostowaniu kępki włosów. Ja prostuje 3-4 razy w tyg. wlosy. Mi ten model bardzo odpowiada, polecam.Tez mam Remington, od lat. Terwz rzadziej używam, częściej to krecenia. Ona ma zaokrąglone krawędzie i do tego też się super nadaje.
Ten model bodajże
![]()
Prostownica REMINGTON S6500 | MediaMarkt
Prostownica REMINGTON S6500 w sklepie internetowym MediaMarkt. Zamów wygodnie online już teraz.mediamarkt.pl
A to u nas odwrotnie, ja prania nie robiłam już chyb ze 3 lata, za to w temacie obiadu to jedynie podgrzać albo ziemniaki ugotować potrafiTak tak tak, podpisuje się , mój odwalił to samo wrzucił różne ciuchy i ułożone adidasy efekt wiadomo jaki był, także pranie ma zakazanesprzątać sprząta i gotuje piecze na prawdę nie mam na co narzekać, ale pranie to nie jego bajka xd
Ubłocone adidasy![]()
Mój ciuchy i książki musi mieć po swojemu, a z książkami to do tego stopnia, że mamy osobne półki, żeby się 'nie mieszały"Ja tak strzeliłam focha, jak kiedyś mój mąż mi powiedział, że źle mu koszulki poskładałam - rozwaliłam to wszystko co poskładałam rzuciłam na łóżko i od tej pory zostawiam na kupie i sam sobie składa w swoją kostkę, która ma w głowie obmyśloną![]()
Ja juz jestem po 3 dniu aromka i u mnie żadnych skutków ubocznych. Zaczęłam się zastanawiać czy, aby na pewno na mnie działaZaczęłam aromka rano, ale tak mega dziwnie się czuje, zmeczona, glowa mnie bolała od popoludniapoćwiczyłam i jest ok ale pewnie wroci. Myslicie, ze to po aromku czy zbieg okoliczności?
No i nadrobiłam Was i żegnam się po mału, moze bede podglądać zobaczymy. Może wpadne zdać relacje z monitoringów
Jesteście super, i jak wrócę to chce dużo buteleczek widzieć!
U mnie też stymulacja i ovi działają jakoś tak, że nawet do 28 dc nie daję rady doczekać…A u mnie testów całe pudło. Ale nie testuję, bo @ zawsze jest pierwsza![]()
Ja też na początku brania czułam się okropnie. Zmęczona, obolała. Wiesz, może u Ciebie to być zbieg okoliczności. Może u mnie też był. Nie wiem. Nie czytałam ulotki, bo gin nie kazała. Mój za to czytał i o mało nie zszedł na zawał, więc równie dobrze mogą to być skutki uboczne.Zaczęłam aromka rano, ale tak mega dziwnie się czuje, zmeczona, glowa mnie bolała od popoludniapoćwiczyłam i jest ok ale pewnie wroci. Myslicie, ze to po aromku czy zbieg okoliczności?
No i nadrobiłam Was i żegnam się po mału, moze bede podglądać zobaczymy. Może wpadne zdać relacje z monitoringów
Jesteście super, i jak wrócę to chce dużo buteleczek widzieć!
A mnie się jeszcze przypomniało, ze na angielski w podstawówce mieliśmy przetłumaczyć ulubioną piosenkę i ja wybrałam Smells like teen spirit Nirvany. I na pytanie czy wszystko rozumiem odpowiedziałam, że tak, ale nie wiem co to libido (to były czasy bez internetu i tłumaczyłam ze słownikiem). Nauczyciel mi powiedział, że jak przyjdzie czas to się dowiemJa kiedyś przybiegam do mojego 5 lat straszego brata z BRAVO w ręku i pytam "co to jest MMaasSSTttuRRacja?" a on mówi "Agnieszka, idź stąd"![]()
Ja też czułam się okropnie. Do tego pierwsze dwa dni tylko wyłam trzeciego dnia miałam tak świetny humor jakbym się zećpała. Ogólnie cały cykl mogę nazwać jako mocno niestabilny emocjonalnie. I mąż też zauważył różniceJa też na początku brania czułam się okropnie. Zmęczona, obolała. Wiesz, może u Ciebie to być zbieg okoliczności. Może u mnie też był. Nie wiem. Nie czytałam ulotki, bo gin nie kazała. Mój za to czytał i o mało nie zszedł na zawał, więc równie dobrze mogą to być skutki uboczne.