Coffe18
Fanka BB :)
Witamy po drugiej stronie brzuszkaMoj Radzio przyszedl na swiat dzis o 4.45 :-)

ROŚNIJ nam zdrowo cukiereczku

Gratulacje mamuś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy po drugiej stronie brzuszkaMoj Radzio przyszedl na swiat dzis o 4.45 :-)
GratulacjeDziewczyny! Z tego wszystkiego zapomniałam dać Wam znać. Wiktorek urodził się 11.05 o 11.53 po 13h porodu
Śmiejemy się, że z @gooskaw mamy bliźniaki dwujajowerozstrzał godzinowy też trochę duży
GratulacjeDziewczyny! Z tego wszystkiego zapomniałam dać Wam znać. Wiktorek urodził się 11.05 o 11.53 po 13h porodu
Śmiejemy się, że z @gooskaw mamy bliźniaki dwujajowerozstrzał godzinowy też trochę duży
Ogólnie po samym porodzie cukry miałam paskudne, podejrzewam że ze zmęczenia ale tym się już nie przejmuję. Insulina od razu odstawiona. Wczoraj na czczo 96 (w normie dla nieciężarnych)dzisiaj 86 więc chyba wychodzimy z tego dziadostwa. Jak dziś wypuszczą nas do domku to będzie tort!
![]()
@gooskaw rozwaliła systemWłaśnie,bo coś mi się kojarzy,że miała być jeszcze przed @gooskaw![]()
A wy z Radziem już w domu?